Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[#3] Ona&On - Freyka i iksiu.

Cherry

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Halo halo hejka! Po dłuższym czasie w końcu wpada TRZECI "Ona&On".
Nie mogliście się doczekać? Ja też :D
Tak jak wcześniej - zapraszam do komentowania/polubienia..

0637632ee301b.png.6866ceb4081597a83c118497f91c5e6c.png

Dziś wystąpią.. @ Freyka.  i @ iksiu

spacer.png

Jakie imiona dał/a byś Swoim dzieciom?
Ona: Chłopczykowi dałabym na imię Szymon, Filip albo Kuba. A dziewczynce Weronika, Natalia albo Amelia.
On: Moim zdaniem imiona dzieci najlepiej ustalić ze swoją partnerką/em :) Moje propozycje gdyby urodziła się dziewczynka to Amelia, a jak chłopczyk to Michał/Kuba.

Gdybyś miał/a swojego sobowtóra w lepszej wersji, to jak sobie go/ją wyobrażasz?
Ona: Myślę, że mój sobowtór miały z pewnością trochę mniej kilo, tak z 5-7 przynajmniej :D Dodatkowo mniejsze cycki, bo jak biegam (rzadko ale się zdarza), to jest masakrycznie uciążliwe. Hmm, co jeszcze? Mój lepszy sobowtór nie byłby tak leniwy jak ja i nie odkładałby wszystkiego na ostatnią chwile. Myślę również, że byłby trochę niższy, mam 176cm i w szpilkach czuje się jak żyrafa. Zdecydowanie byłby bardziej oszczędny, bo nieważne ile zarobię i tak wszystko wydam. :kekw:
On: Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, wątpię, żeby ktoś wytrzymał z takimi dwoma iksiami :kekw: a tak całkiem poważnie to podoba mi się taki jaki jestem, nie potrzebuję swojej "lepszej wersji", jeśli chce coś w sobie poprawić do robię to na bieżąco.

Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia?
Ona: Myślę, że tak. Sama tego nie doświadczyłam ale byłabym w stanie uwierzyć, że można zakochać się gdy spojrzy się w czyjeś oczy. Nie bez powodu mówi się, że oczy to dusza człowieka. 
On: Tak, znam kilka par które właśnie tak się zakochały i są szczęśliwe do dnia dzisiejszego. Jak jesteś cierpliwy to znajdziesz swoją drugą połówkę (nie mylcie tego z alkoholem), czasami przeciwności się przyciągają, ale na to chyba nie ma reguły. :pepolove:

Czy wierzysz w reinkarnacje?
Ona: Nie wierzę, jakoś mnie to nie przekonuje. Nie było nas, jesteśmy i kiedyś nas nie będzie. Taka kolej rzeczy. Nie wierze w żadne życia pozagrobowe czy istnienia bóstw. Ale szanuję jeśli ktoś tak.
On: nie.

Jak Twoim zdaniem powinna wyglądać pierwsza wspólna randka?
Ona: Myślę, że powinna być przede wszystkim luźna. Jestem za wypadami mniej oficjalnymi. To znaczy nie jakaś kolacja czy spacer, tylko rzeczy typu paintball, gokarty. Więcej tematów można obgadać będąc wyluzowanymi. Dla osób, które lubią milczeć, lub się wstydzą rozmowy, na pierwszych randkach, polecam wyjście do klubu. Nic tak nie zbliża do siebie jak wspólny taniec.

On: Nie ma przepisu na idealną pierwszą rankę, wszystko zależy od osoby oraz od jej zainteresowań. Jeśli chodzi o mnie to akurat wolę bardziej romantyczny klimat, prawdopodobnie zaprosiłbym na jedzonko/kawę (np. restauracja), kino, później jakiś spacer a co dalej to czas pokaże, jak jesteś kreatywny to dziewczyna nie będzie się przy tobie nudzić. Najważniejsze, żeby złapać dobry kontakt, być szczerym i prawdziwym w tym co robisz, nikogo nie można udawać a druga osoba to doceni (chyba, że chodzi wam tylko o jedno :D). Z racji tego, że pierwsze wrażenie jest ważne nie zaszkodzi np. Ładny bukiet kwiatów, oczywiście nie jest to jakaś "karta przetargowa", ale na pewno nie zaszkodzi.

image.png.0c9be48cef205430902a814d25504485.png

Dziękuje za przeczytanie i za udział.

Pozdrawiam :D

• Lubię to! 5
  • Super 4
  • Zasłużony
5 minut temu, Domi napisał:

Jakie imiona dał/a byś Swoim dzieciom?
Ona: Chłopczykowi dałabym na imię Szymon, Filip albo Kuba. A dziewczynce Weronika, Natalia albo Amelia.
On: Moim zdaniem imiona dzieci najlepiej ustalić ze swoją partnerką/em :) Moje propozycje gdyby urodziła się dziewczynka to Amelia, a jak chłopczyk to Michał/Kuba.

:pepolove: To miłe

Niestety nie wszystko jest idealne, te czerwone strzałki przyprawiają o zawroty głowy [a może to przez kawę] Tak czy inaczej praca sama w sobie ciekawa, łap plusika! 

• Stały Bywalec

Fajna praca, leci plusik :)

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Fretka

Dzięki za możliwość udziału :FeelsLoveMan:

@ iksiu kolega ma gust do imion, dobrze, dobrze ;d 

• Super 1

tenor.gif.601937dc1ff4dc3515a5e9895d544882.gif

• Stały Bywalec

Również dziękuje za możliwość wzięcia udziału, @ Freyka. nie tylko do imion :Kappa: 

wielkie umysły myślą tak samo 

• Super 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

Kawał dobrej roboty :D

• Lubię to! 1

Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny.

• VIP
VIP
W dniu 23.07.2021 o 22:34, shinga napisał:

te czerwone strzałki przyprawiają o zawroty głowy

no za szybko się poruszają ;c 

• Lubię to! 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• 2 miesiące temu...
  • Sponsor
SPONSOR

świetne :P 

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]