Użytkownik matsoo_ Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze:Bella Ciao ♕ Nick admina banującego: zlybebolek Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana: 22.07 o 01;15 Serwer na którym dostałeś bana: na wszystkichXDD Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no to generalnie bylo tak, nie mialem co robic to wbiłem na arenki 1vs1, było tam dwoch typa to stwierdziłem ze wbije sobie i sobie pogram z nimi xdd biłem ich dość mocno, coś tam gadali, ze się odpaliłem to ja im odpowiadałem ze lepszy po prostu jestem xdd Mineła mapa/może dwie i dostałem bana pierw pisało ze od "Pana Gracusia" a potem pisało od zlegobebolka xdd Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198855279236/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:ss jest z mirage #1, ale wszedzie tez tak jest Edytowane 23 Lipca 2021 przez matsoo_ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 pierw pisało ze od "Pana Gracusia" a potem pisało od zlegobebolka xdd No to cyk, @ PanGracuś 24h; " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Po pierwsze, ban nadany z jakiegoś random nicku, było już mówione, że admin ma banować z swojego nicku tylko i wyłącznie, jak dla mnie za samo to już UB powinien być. @ Torri edit: (jednak nie ważne, okazało się że to jakiś bug w SB i nadaje bana z poprzedniego nicku steam) Po drugie, obejrzałem demko i nic tam nie ma. Daje UB i zapraszamy na serwery... Edytowane 23 Lipca 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi