Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Propozycja raczej należy do prostych i jest to ułatwienie dla moderacji jak i użytkowników, aby nie było żadnych nieścisłości.. nie każdy rozumie w jakich sytuacjach może się wypowiadać w skargach/odwołaniach - trzeba to lekko sprecyzować. Chodzi oczywiście o punkt - 4.6 W skargach/odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, UB-Team, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Proponuje rozbić go na dwa podpunkty: 4.6 A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. 4.6 B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Dlaczego? W odwołaniach nie powinno być zbiorowisk i w zupełności wystarczy sam Admin banujący, UB-Team i Administracja wyższa. Z to w skargach UB-Team nie powinno się wypowiadać jeśli nic nie dodaje do tematu (zasada jak przy innych adminach serwera czy osobach trzecich). 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) Jestem na TAK. Faktycznie mogą zdarzać się zbiorowiska odwołaniach, co by skutkowało zamieszanie w tym dziale, to samo w skargach. Propozycja nawet fajna. Pozdrawiam. Edytowane 25 Lipca 2021 przez PawełSzmit 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Jestem za tym, co fluxx napisał, żeby rozbić je na dwa podpunkty, tylko @ PawełSzmit o uj ci chodzi, jak się odzywałem na serwerze i zachowywałem? Przecież ja nawet się przez mikrofon nie odzywałem tylko ola cały czas przeklinała, masz jakiś do mnie żal? "ylko Ola i Daddy zrezygnowali z tych funkcji poprzez tutaj @ Giorgio again i na" Jak byś był spostrzegawczy i siedział na teamspeaku to byś widział, że Daddy nie miał admina ts'a co świadkuje o tym już, że na nim w ogóle nie siedzisz.... Beka z ciebie.' @ PawełSzmit to jak wiesz jak było, to proszę wstaw swojego pova i wypisz mi minuty w których coś mówiłem?? Okej??? I jakie 1:20 w jeden 1:20 to ci bym 3 razy cała mapę przeleciał.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Jak tak rzuciłem okiem na regulamin to złapałem się za głowę... Jest sporo takich niejasnych punktów, które trzeba poprawić/zmienić rozciągnąć. Ten co podał @ fluxx to mały pikuś w porównaniu z resztą. Oczywiście jak najbardziej popieram propozycję, odwołanie od bana to nie jest temat z linczem i nagłym dosyłaniem dowodów na gracza. Jeżeli ktoś coś ma to wystarczy wejść do działu "Zgłoś cheatera" albo przy nieodpowiedzialnej decyzji UBT złożyć skargę/odwołanie od ich decyzji. Nie ma co robić jakieś zbędnej szopki w odwołaniach. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @ Junior Admin @ Junior Admin T @ Administrator dodajcie proszę 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi