Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 1. Nick: ph1zi 2. Kto nadał warna: @ fluxx 3. Czas: 24.07.2021 2:00 4. Powód: "Nie jesteś osobą bezpośrednio wywołaną w skardze" 5. Dowody/SS: no co tu dużo mówić, jest skarga na @ 71. w dziale Arenki 1v1, się okazuje że to jednak nie on nadał niesłusznego mute, więc napisałem, że jako Cyfer nie ma nic wspólnego z skargą, to jest ona do odrzucenia i dostaje warna za to. Skoro jestem opiekunem UBT, a na mojego Cyfraka jest skarga, no to ja ją odrzucam/przyjmuje. A to że skarga jest w nieodpowiednim dziale, to już nie moja sprawa że tak powiem. To nawet nie trzeba znać regulaminu, wystarczy logicznie pomyśleć, że przecież opiekunka serwera @ Torri nie będzie przyjmowała skargi na UBT. Dobranoc 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Jesteś opiekunem ogółu UBT, stricte działań w strefie banów - odwołania, zgłoszenia i ich ogólna ocena. Nie jesteś, a raczej nie powinieneś być osobą decyzyjną w sprawach, które wydarzyły się na serwerze, od tego jest opiekun serwera i on jest osobą decyzyjną, raczej logiczne. Nie dodałeś również nic nowego do tematu, sam @ 71. napisał, że nie on nadał mute. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 również wypowiedział się, że blokada została nałożona właśnie przez niego. W UBT CS:GO nie macie innych rang serwerowych czy czegoś, ale idąc Twoim tokiem myślenia to @ Depresja , będąc opiekunem UBT 1.6 mógłby być osobą decyzyjną przekładowo w skargach na @ LAN_CIECHOCINEK2K2 na serwerze CS:GO tylko dlatego, że jest jego opiekunem na randze UBT, żart? _________________ 18 minut temu, ph1zi napisał: skarga na @ 71. w dziale Arenki 1v1, się okazuje że to jednak nie on nadał niesłusznego mute, więc napisałem, że jako Cyfer nie ma nic wspólnego z skargą, to jest ona do odrzucenia Jak wyżej wspomniałem było to już wspomniane w temacie przez 2 inne osoby i żaden normalny opiekun by takiej skargi w życiu nie przyjął - spam. 19 minut temu, ph1zi napisał: Skoro jestem opiekunem UBT, a na mojego Cyfraka jest skarga, no to ja ją odrzucam/przyjmuje. A to że skarga jest w nieodpowiednim dziale, to już nie moja sprawa że tak powiem. Skarga dotyczy sytuacji, która wydarzyła się na serwerze, więc jest akurat w dobrym dziale.. jedynie jest podany zły oskarżony. Anyway - https://prnt.sc/1f0o0ii _________________ Dla mnie osobiście nawet skarga nie powinna być zamknięta tylko dlatego, że autor skargi źle podał osobę oskarżoną. Admin, który nadał blokadę mikrofonu sam wypowiedział się w skardze, więc powinno to być sprawdzone, a nie zamknięte z tak błahego powodu jak zły nick oskarżonego. Dla mnie jest to czyste lenistwo i tyle. Dalej już zadecydują wyżsi czy zareagowałem słusznie. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) Mordo, ja się zajmuje rekrutacją, wpisywaniem minusów, rozpatrywaniem skarg. Nawet nie chce mi się dalej produkować bo widzę że ty swoim światem żyjesz, poczekam grzecznie aż mi ściągną warna. Swoją drogą, twoje działania są sprzeczne z tym co piszesz tutaj, dajesz mi warna za to ze nje jestem osoba bezpośrednia wywołaną w skardze, a tutaj piszesz - „żaden normalny opiekun by takiej skargi w życiu nie przyjął - spam.” To w końcu jest to kwestia samej treści skargi? A jakby skarga była trafna, to czy wtedy mógłbym się wypowiedzieć? Czyli to jednak warn za spam? Zastanow się, bo sie gubisz. @ MLK. Edytowane 24 Lipca 2021 przez ph1zi 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 24 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Zamiast zinterpretować całość wypowiedzi skupiasz się na poszczególnej części, która samotnie może nabierać innego znaczenia, ale spokojnie tłumaczę. Gdybyś dodał cokolwiek nowego, istotnego to tematu ze skargą już bym to puścił.. ale nie coś, co napisał wywołany cyfrak i admin nadający blokadę. Na obecną chwilę nie jesteś osobą bezpośrednio wywołana do dyskusji, a post sam w sobie nic nie dodaje do tematu, więc jest spamem - nie jest to trudne do ogarnięcia. Rozpatrywanie skarg? Okej, ale przykładowo za złe rozpiski, a nie sprawy typowo serwerowe. To jest moja interpretacja uprawnień Twojej rangi odnośnie skarg, a dlaczego? To akurat wyjaśniłem w pierwszej części poprzedniego postu, wystarczy czytać ze zrozumieniem. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi