Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - Giorgio

Giorgio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: Giorgio
2. Kto nadał warna: Fluxx
3. Czas: Godzina temu około.
4. Powód: Niewłaściwe zachowanie
5. Dowody/SS: 

Może, najpierw wypowiem sie w inny sposób, a dowody będą poniżej, może najpierw trzebyło się zacząć najlepszym redaktorem, który ma chyba jakiś do mnie problem, wszystko na poniższych screanshotach i to nie ja zacząłem prowokować  tylko ten najlepszy redaktor..... 

@ fluxx zrobię ci wyjątek, żebyś się nie marnował....  Wstawiłem, screan z początku rozmowy..

Screenshot_7.png

Screenshot_6.png

Screenshot_5.png

Screenshot_4.png

Screenshot_3.png

Screenshot_2.png

• Super 1
  • Ha ha 1

Myślę iż mogę napisać skoro na ss'ach  jest mój nick. 
Giorgio taka jest prawda iż razem z koronerem nie nadajecie się na admina, Ty kogo kolwiek zgłaszasz jak rudy człowiek dosłownie, koroner nie slapuje, nie kickuje tylko od razu banuje. 
Współczuję troche Trivorowi i reszcie administracji iż mają takich adminów jak wy ;]  bo jedyne co możecie to sobie w piłkę kopnąć a i to wątpie czy potraficie.
Pozdrawiam i czekam na kolejnego warna 

@EDIT:
za to jak wyleciałeś do kobiety z mordą bo inaczej tego nazwać nie można, powinieneś ładnie po pysku zarobić, tyle że w internecie cwany jesteś :) I teraz naskakujesz na Olke, a zastanów się trochę nad sobą.

Edytowane przez Mayaha
  • Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Zapomniałeś dodać screen z początku Waszej dyskusji, wrócę z pracy to go wrzucę i wszystko się wyjasni.

Post edytuje około 1 w nocy.

________

Teraz miałem trochę dłuższą przerwę i sprawdziłem dokładnie screeny. Wstawiłeś je nie po kolei, dlatego napisałem, że zapomniałeś dać screen z początku, ale wszystko jest.

Do sedna - dokladnie chodzi o dwa pierwsze Twoje wpisyna strefoboxie, czyli ostatni screen. Piszesz "od buta" do kogoś,  że jest glupi i jest imbecylem. Dla mnie jest to zwykła prowokacja za co w taryfikatorze strefoboxu jest ustalony 1 warn, który otrzymałeś. Nie zagłębiam się na co tak zareagowałeś, na strefoboxie nic wcześniej nie było poruszane. Jeśli chodziło o jakiś wpis, który Ci nie pasował to polecam na przyszłość używać opcji zgłaszania postu, bo działanie na własną rękę nie popłaca. Jeśli sytuacja tyczy się czegoś innego to idźcie sobie na priv robić dymy.

@ MLK.

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]