Użytkownik qac Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witam, mam problem z wejściem na serwer ponieważ gdy próbuje wejść na serwer nic mi się nie ładuje i gdy wyłączam to lub poczekam dłużej aż wywali mi błąd to wyskakuje komunikat w konsoli ze niby jestem zbanowany, a w amxbansie nic nie ma też. Cs mam w wersji steam. Nick z CS: b0tlik3 steamid: STEAM_0:0:192272331 Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: dzisiaj 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 25 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Za dużo razy próbowałeś się połączyć gdy był full serwer i Ci nałożyło bana. Odczekaj godzinę i później wejdz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik qac Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 A no być może bo spamiłem wejściem na serwer , dobra to dzięki za wyjaśnienie, można już zamknąć temat. Odnośnik do komentarza
Użytkownik M0rek^-^ Opublikowano 25 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Jest tak opcja że ktoś kto ma zmienne ip i dostał bana. Ban został przypisany twojemu ip więc spróbuj resetować router lub uruchom komputer ponownie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 25 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi