Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - merit

Mayaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój nick: Drugsss
Nick oskarżonego: merit
Powód skargi: wg mnie kolega nie gra czysto, podobno ma globala czy tam lema ale zaden lem/global nie pestkuje w każdej sytuacji gdzie trafia 3 heady przynajmniej
Opis sytuacji: no ciężko opisać sytuacje poniewaz gracz co chwile trafia smieszne headshoty
Data i godzina zdarzenia:  26.07.2021 ok. 23
Miejsce zdarzenia: SURF+RPG surf_ski_2_GO_StrefaSkilla
Dowody: demko  https://e96.gotv.pro/srv65465/auto0-20210726-225109-668313182-surf_ski_2_GO_StrefaSkilla-___________StrefaSkilla.pl______Surf_RPG_______RESET_LVL__UNIKAT____WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS__1shot1kill.pl.dem.zip
Coś od siebie: Prosiłabym o głębsze przyjrzenie się temu graczowi, nie administracje surfa tylko UBT. To już 3 raz kiedy dostaje ub, a sprawa z nim się ciągle toczy. Poza tym imo poruszanie tematu zachowania administracji nie powinno mieć miejsca na skardze gracza, od tego są różne chaty administracji każdego serwera ale to już nie mi oceniać;)

Edytowane przez Mayaaa
  • Super 1
  • Ha ha 2

371b5f463e28fc34e435e8d83c2d56bc.gif.159f7dfd7f3310ae8e1f791de06970d9.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Przenoszę do odpowiedniego działu.

@ UBT CS:GO  Obejrzyjcie to demko i dajcie swoje zdanie na ten temat lub czasówki jeśli faktycznie jest tam coś podejrzanego.

@ Drako  Jako opiekun serwera pewnie kojarzysz gracza to też możesz dodać swoje zdanie na ten temat/obejrzeć demko i również dać swoją opinie 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik
1 godzinę temu, Dusia napisał:

Przenoszę do odpowiedniego działu.

@ UBT CS:GO  Obejrzyjcie to demko i dajcie swoje zdanie na ten temat lub czasówki jeśli faktycznie jest tam coś podejrzanego.

@ Drako  Jako opiekun serwera pewnie kojarzysz gracza to też możesz dodać swoje zdanie na ten temat/obejrzeć demko i również dać swoją opinie 

i tak dostalem bana 5 min po skardze :kekw:

• Gość zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - merit
  • Sponsor
SPONSOR

Ponownie przeanalizowałem wszystkie demka z odwołań / skarg.

Zacznijmy od 1 odwołania: Poza 1 bardzo dziwnym flickiem w 1:48, który według @ 71.  jest czysty, nic specjalnego się nie dzieje, ale zastanawia mnie jedno. Często, gdy do kogoś strzelasz, celownik ci skacze (nie koniecznie na głowę czy ciało), nie wiem czym to jest spowodowane, może lagi demka, ale naturalnie to to nie wygląda. Na innych demkach już tego nie widać. Może ktoś z UBT będzie wiedział.

Odwołanie 2:

• Mapa przed banem: W zasadzie tylko 1 w miarę dziwna akcja, lucky flick, ciężko też ocenić przez tickrate demka (22:40). Reszta, nic specjalnego tam nie widzę.
  • Mapa bana: 2:50 no dziwne troszkę te głowy.

Odwołanie 3: @ R4ZOR  nie wiem czemu ty mu dałeś bana. Jestem ciekaw jak wyglądała twoja rozmowa z @ Rakso<3  na pw.

A teraz pora na główne demko całej sprawy: Kompletnie nic tu nie ma, niektóre strzały trochę lucky, ale wszystko wygląda normalnie. @ Mayaaa  oglądałaś chociaż to demko?

Końcowy werdykt: Jak dla mnie gracz jest czysty, każdy się na niego wkurza bo dobrze gra i ma trochę farta.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

te flicki z auga w gore wygladaja tak na demku przy strzale, widac dobrze synchro

odnosnie sytuacji zwiazanej z  @ Rakso<3 @ Mayaaa  ewentualnie @ R4ZOR  - obojetnie kiedy wchodze na serwer, ciagle slysze bez sensu odzywki w stylu zebym wylaczyl  swoje cudowne oprogramowanie "przynajmniej" gdy rakso jest na serwerze (jego slowa), pomijam fakt ze ta pierwsza dwojka glownie ma do mnie problem bo przerywam im teamowanie i wzajemne expienie na sobie przez kabelki (XD)

zakladam ze razor dal mi bana bez zadnego sprawdzenia  (+ nie rozpisal demka) w glownej mierze przez rakso, dla sprostowania - wbilem z powrotem na serwer po jakims czasie, akurat byli na serwerze, w jakims momencie rakso powiedzial, ze teraz kolej razora (XD) - wiadomo, ze chodzi o bana. imo mega slabe zachowanie.

tez nie wiem czemu zamiast sie sensownie wypowiedziec to ziom rate'uje swojego opiekuna serwera "haha'  :feelsbadman:

Edytowane przez merit
  • Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Tak sobie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]