Użytkownik RECOIL. Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) 1. Twój nick: L E T K A K O S T K A R Ó B I 2. Nick oskarżonego: @ OroKoroner 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 27.07.2021 15:56 +/- 5. Powód skargi: Nieodpowiedzialność / samowolka. 6. Opis sytuacji: Po pierwsze Oro, to taki człowiek który jest odklejony od rzeczywistości i nie bardzo wie co się wokół niego dzieję, niby się stara, ale nic pożytecznego nie wnosi na serwer. Jest głuchy, na zgłaszanie przeze mnie i przez innych ludzi, osoby które grają podejrzanie, chłop nawet nie wejdzie na 3 minuty na spekta by sprawdzić gościa, jest to najbardziej nie odpowiedzialny admin który pełni takową rolę na dd2#1, brak mu chęci do wszystkiego, poza napisaniem na say'u "na respie 1;30 / przed górnym 1;15" nie wnosi nic. Bany daję według siebie, nie patrzy na taryfikator, w paru sytuacjach jestem w stanie zrozumieć, ale gość przeważnie przesadza i bany wpadają regularnie po 30 minut każdemu, mnie też irytują osoby które siedzą na respie i przed górnym do końca rundy. Po drugie dawanie "PERM'a" jakiemuś człowiekowi, za darcie japy na mikro? http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2577 wprowadza syf i kabaret na serwerze, moim zdaniem powinien dostać degrada z owej funkcji na pewno są o wiele ambitniejsi którzy lepiej będą pełnić funkcje na serwerze i nie będą głusi na zgłaszanie przez graczy osób podejrzanych. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Raczej Ci którzy mieli do czynienia z Oro, będą wiedzieli o co chodzi. PS. Demko z perm banem tego gościa, za mikro... http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2107271534-de_dust2-1627392840-1627394460.zip Edytowane 27 Lipca 2021 przez RECOIL. 3 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RECOIL. Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 1 godzinę temu, OroKoroner napisał: 1) Jestem sam na serwerze jako admin - co chwilę kogoś patrzę + jakieś zgłoszenia = nie rozerwę się do chuja tak ? 2) Nie wnoszę nic pożytycznego na serwer ? - hmm ciekawe - rozum to jak chcesz - twój świat twoje kredki. 3) Nie wchodzę na spekt nawet na 3 min - jakbym widział zgłoszenie bym wszedł zawsze tak robię, więc nie marudz mi tu - może przeoczyłem-może w tym czasie ktoś coś też napisał/może po prostu nie widziałem. 4)Tak nie patrzę na regulamin banów , sam sobie wymyślam - weż gościu zobacz co i jak a potem mów - ZOSTAŁEM UPOMNIANY I WIEM CO MAM ROBIĆ, więc proszę nie wymyślaj. 5) http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2577 - Co to tego - dałem mu pierw mute na serwerze na 20 minut - do końca mapy zostało wtedy 5 min. Mapa się skonczyła, był jakiś czas spokoju na nowej mapie- za jakiś czas znów zaczął drzeć się do mikro, to dałem perm mute - widocznie jakiś program musiał mieć, bo dosłownie po nadaniu perm mute znów się darł, więc dostał ode mnie perma w banie. 6) Powinienem dostać degrada za co ? - za porządek na serwerze ? - że ktoś ma jakiś program, który nie działa na unmute i po chwili może drzeć jape? 7) Jesteś płaczkiem bo jak zabijasz kogoś to jesteś cicho, lecz gdy ciebie zabiją to drzesz papę "jak to kurwa on, on mnie zabił hah haha" ? - ludzie wtedy gadają czy jesteś normalny Tyle z mojej strony. @Edit 1) @ Archonek Ty chyba najmniej masz tutaj do gadania czicie Więc twoja wypowiedż powinna być +1 warn - a co twojego ss z bansa to wyjaśniłem wyżej Chłopie ty ciągle coś przeoczasz, to nie jest twój pierwszy raz, ani drugi trzeci... Tylko któryś z kolei gdzie masz wywalone jajca po prostu, wchodzisz na serwer by postrzelać, a gdzie obowiązki? Dasz bana z 1/2 z resp i górny, a reszta już nie ważna, sam wiesz, że na Strefie jest pierdolony wysyp cziterów i zamiast coś robić banować ich nawet jak nie masz tej wiedzy za dużej żeby ich dobrze rozpisać, to co z tego.... Rozpisz tyle co umiesz a UBT Cie poprawią... masz tu grupę osób z ubt, co się znają na rozpisywaniu i rozwieją wątpliwości, a co do mojego rage'owania się na majku, to spoko przyznaję się lubię zarzucić soczystą "Kurwą", bo taki już jestem, a do Ciebie należy obowiązek by takiego delikwenta jak ja, uspokoić, a nie grać sobie dalej. Raz drugi bym dostał bana za bluzganie i bym się nauczył, bo nie jestem kretynem, ale ty się nie uczysz.... Trochę mi cię szkoda człowieku bo widać, że nie radzisz sobie nawet z tak prostym obowiązkiem jak bycie adminem na serwerze, Twoim obowiązekiem jest pilnowanie, aby graczom grało się jak najlepiej czyli ktoś Ci piszę na u@ "Taki i taki lata na nie wiem choćby sgs" to ty w tym momencie wchodzisz na spekta po zginięciu i sprawdzasz delikwenta czy używa skryptów, tak samo jest ze zgłoszeniem czitera wchodzisz na spekta, i gdy owy gracz miał słuszność zgłosić podejrzanego na u@ banujesz, a nie że w ogóle nie reagujesz na zgłoszenia, u Ciebie jest taki problem, że jesteś leniwym człowiekiem bez większego zaangażowania w sprawę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, OroKoroner napisał: 5) http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2577 - Co to tego - dałem mu pierw mute na serwerze na 20 minut - do końca mapy zostało wtedy 5 min. Mapa się skonczyła, był jakiś czas spokoju na nowej mapie- za jakiś czas znów zaczął drzeć się do mikro, to dałem perm mute - widocznie jakiś program musiał mieć, bo dosłownie po nadaniu perm mute znów się darł, więc dostał ode mnie perma w banie. 6) Powinienem dostać degrada za co ? - za porządek na serwerze ? - że ktoś ma jakiś program, który nie działa na unmute i po chwili może drzeć jape? Odnosząc się do tego- nie, nie ma programu na "unmute". Jakiś czas temu został wprowadzony nowy plugin pod tą samą komendą (amx_gagmenu), który niekoniecznie dobrze działa według mnie. Sam kilka razy się spotkałem z tym, że dałem komuś mute i po sekundzie mógł normalnie mówić, ale chyba pisać nie można. Działa komenda amx_mute "nick", ale to też do reconnecta/zmiany mapy. Oro kolejny przykład twojej niekompetencji. Walisz perma, zamiast chwilę pomyśleć, że może jednak jest problem z pluginem, ale ty wszystkie problemy rozwiązujesz banami, swoją drogą średnio zgodne z taryfikatorem. Tylko przypomnę: 18. Nadużywanie mikrofonu --> Gag od 5 min wzwyż -> Kick / Ban do 30 min. Ban niezgodny z taryfikatorem. Szybki edit, bo co ja zobaczyłem, to jestem w szoku. http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2586 To żart jakiś, tak? Kolejny szybki edit, bo @ OroKoroner nawet regulaminu nie zna, no ale po co, on ma w dupie. W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. W moim mniemaniu moja wypowiedź jest jak najbardziej merytoryczna, jestem administratorem serwera, który widzi twoje zachowanie na serwerze, czyli jestem świadkiem zdarzeń, co odnosi się do siódmego punktu we wzorze skargi+ rozwiewam wszelkie wątpliwości co do programów na "unmute". Swoją drogą nie masz prawa kazać mi siedzieć cicho, czy wypowiadać się w podaniu, ale o tym też nie wiesz. Nie masz też prawa prosić o to, żeby wypowiedział się tu tylko właściciel, bo skarga została otwarta 3 godziny temu, a może się znaleźć świadek, który także potwierdzi swoje zachowanie. Uciekanie w taki sposób od konsekwencji nie ma najmniejszego sensu, bo zawsze można napisać drugą skargę, która poskutkuje kolejnym minusem @ OroKoroner Nie musiałem być wtedy na serwerze, bo skarga nie dotyczy tylko tego momentu(chyba treści skargi nie przeczytałeś ze zrozumieniem) oraz tłumaczę zaistniałą sytuację, wypowiadam się w twojej sprawie od czasu mojej próby rozmowy z tobą, która nic nie dała. Jak możesz zauważyć skargi są na ciebie, a nie na mnie. Nie próbuję zabłysnąć, bo nie potrzebuje poklasku, jestem tu o wiele dłużej niż ty i wiele osób może potwierdzić, że nie poszukuje atencji. Aktualnie admini wykazują się swoimi umiejętnościami, lecz nie ty, bo takich nie posiadasz, co widać chociażby w bansie czy w dziale odwołań Edytowane 27 Lipca 2021 przez eSX 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Potwierdzam, pisałeś do @ cudownydzieciak , żeby sprawdził gościa. Gościa, który był już sprawdzany kilkukrotnie. Cudowny Ci odpisał, że nie ma co sprawdzać bo gościu jest czysty. Ja te słowa tylko potwierdziłem, bo uwierz mi, że jest czysty. Naprawdę bardzo rzadko się mylę co do tego czy ktoś jest odpalony czy nie. Ty się dalej burzyłeś i płakałeś pisząc na u@ tutaj cytat: "JAK CZYSTY??? // PRZEZ SMOKE 1 PESTKA W GLOWE". Serio nie chciało się tego ciągle słuchać i Twojego płakania i spamu na u@ (dzieciak chyba też coś napisał, zebyś skończył spamować), bo dźwięk pojawiający się przy tym jest irytujący, to Ci odpisałem, żebyś po prostu zrobił screeny skoro uważasz inaczej. Co Cię powstrzymało? Pewnie to, że nie potrafisz rozpisać demka jak ktoś wyżej wspomniał (bądź Ci się nie chce [aczkolwiek to tylko mój osobisty domysł]). 2 godziny temu, OroKoroner napisał: 2) Bywa i tak, że są czity których serwer nie wykryje sam, dlatego są admini- ale też bądźmy szczerzy- co moment ktoś pisze nowe czity i nie można wszystkiego ogarnąć. Nie pierdol głupot, że co moment ktoś pisze że są cheaty, bo akurat byłem na serwerze w danym czasie i praktycznie mało kto napisał, że jest jakiś odpał (o ile w ogóle ktoś). Fakt, zgłoszeń było sporo, ale większość dotyczyła tego, żeby banować graczy, którzy notorycznie siedzą przed trupem po 1:15. P.S. Nie wiem po co w ogóle mnie oznaczasz w tym poście i dodajesz swoje 3 grosze na mój temat, skoro to nie ma kompletnie nic wspólnego z powyższą skargą, było to zbędne. P.S. 2 Jeśli serio nie wiesz dlaczego widzę to co piszecie na u@ to tym bardziej świadczy o Twojej niewiedzy, o której wyżej wspomnieli koledzy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik cudownydzieciak Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Też się wypowiem w tym temacie, @ OroKoroner wprowadzasz nie potrzebny chaos na serwerze, u@ to używasz w ogóle jak by to był jakiś komunikator typu messenger, narzucaz każdemu kto co ma robić i jak zdarzy się tak że wejdzie jakiś lepszy gość co trochę strzela to odrazu atakujesz każdego admina że ma g sprawdzać, a jak ktoś Ci nie odpisuje to robisz awanture i obwiniasz wszystkich że mają na wszystko zaprzeproszeniem wyjebane i że jesteś na serwerze jako admin sam ! Mylisz się! Dodam też że jeżeli ktoś nie jest na spect to nie znaczy że kogos nie sprawdzam, bo robie to w trochę inny sposób bo większość ludzi na serwerze mnie zna i wie że mam admina przez to szukam innych rozwiązań też. Jeżeli chodzi o moją wypowiedź to skarga jest jak najbardziej słuszna i uzasadniona . Pozdrawiam Cudowny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie wiem jaki wy z nim macie problem w kwestii sprawdzania ludzi po zgłoszeniu. Ja nie mówię, że jest super genialnym adminem, bo tak nie jest i daleko mu do tego, ale reagować na zgłoszenia przynajmniej te napisane przeze mnie reaguje. I co jak co, ale lenistwa bym mu nie zarzucał, a świadczą o tym bany tych lepszych graczy, błędne owszem, ale są. Nie wiem czy jest, to kwestia segregowania zgłoszeń czy może po prostu zgłaszacie ciężkie przypadki, z którymi oro nie koniecznie wie co ma zrobić. Zgłoszenia z respem 1:30/1:15 są uciążliwe, bo admin najpierw musi dowód zobaczyć, a jak się gra i szybko nie padnie w rundzie, to poleci cała masa zgłoszeń w czasie, gdy admin "gra", a że większość graczy do cierpliwych nie należy, to będą chcieli, by ten ban pojawił się po 5s od zgłoszenia. Oczywiście oro powinien w takim wypadku po śmierci, przejść na specta i ustabilizować sytuację. Za perm bana za mikro oczywiście jest +1. Takie bany, to może niebieski/czerwony dać nie zwykły admin. Bany zamiast 5min, a 30min mi osobiście nie przeszkadzają i przymykam na to oko. Lubię jak durnie cierpią za swoją głupotę. Różnica jest nieznaczna i mogłaby zostać równie dobrze wrzucona do regulaminu. Natomiast nie podobają mi się powody banów od @ OroKoroner . Ban z powodem "trool" perm nie wiele mi mówi, a bany powinny być jak najbardziej klarowne i przejrzyste, by administracja zrozumiała za co ten ban jest. Czitował? No to powód powinien być oczywisty. Mikro? No to nie powinno być perma. Oro jeśli faktycznie ktoś jest zjebany na mózg i utrudnia rozgrywkę, to daj normalnego bana zgodnie z taryfikatorem. Każdy kolejny późniejszy ban możesz wydłużyć i usprawiedliwić się, że poprzedni już za to był i jest recydywa. Tak się problem z takimi ludźmi załatwia. Nie wrzucaj permy, bo sam sobie krzywdę wyrządzasz. Podsumowując: +1 dla admina, ale z degradacją bym się wstrzymał. Mało adminów jest, a teraz i tak archonek nieudacznik będzie czitował na serwerze przez jakiś czas, więc liczy się każdy admin i każda minuta, którą admin może pokryć. Piszę, to z mojej perspektywy jako gracz serwera, który chcę jako tako pograć normalnie na serwerze bez spin i cziterów. 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RECOIL. Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 6 godzin temu, OroKoroner napisał: Zakładający tą skargę chyba robi wszystko na siłę, aby mój wizerunek stał się tą najgorszą stroną. Odkąd zacząłeś tutaj grać czujesz się wywyższony, krytykujesz każdego, chcesz innym na siłę wmówić, że nie reaguję na zgłoszenia, mówisz, że jestem "najbardziej nieodpowiedzialnym adminem na #1" - jak widać tylko Ty z graczy masz taki problem, szukasz u każdego czegoś złego a u siebie byś chciał wyłapać najlepiej same plusy. Być może po prostu WTEDY nie zauważyłem zgłoszenia(każdy może po zginięciu pójść do WC/napić się czegoś itp) a Ty oczywiście czepiasz się tylko mnie, gdzie na serwerze też było 2 adminów. Aby nie wzbudzić podejrzeń gracza (nie zawsze też muszę wchodzić na spekt + na ukryty) <-- to tak dla twojej świadomości - mogę popatrzeć 1/2 rundy po zaginięciu- jeżeli wtedy uznam, że gra gracza przykuwa moją uwagę to idę na spekt. Nigdy nie zdarzyło mi się, żebym olewał zgłoszenia na u@ (czy to odnośnie czita/wyzwisk/brak celów mapy) + też paru graczy mam na steam i tam też zgłaszają mi graczy pisząc bardziej rozwiężle co mają/na co zwrócić uwagę - przykładem jest bardzo dobry + pomocny gracz @ SHAMPON który niejednokrotnie pisał mi i na u@ jak i na steam (zgłaszał sam czitów + pytał czy kogoś sprawdzę). "Wprowadzam syf i kabaret na serwerze"? - Ja was czasem zgłaszajacych nie rozumiem - zgłaszacie gracza Jakub, który blisko 40 min darł się (dostał pierw mute na 20 min - potem dostał perm mute, ale po chwili perm mute nie działało bo zaczął znów gadać, drzeć się itp) dostał perma w postaci bana za darcie się/piszczenie/puszczanie głupich bindów (dałem bana na zawsze, a nie np na 1 dzień/tydzień bo to nie ma sensu, gdyż gracz już tak kiedyś robił na innym nicku + wleciał taki ban żeby graczom nie przeszkadzał co dnia jak nie ma admina) - a tutaj teraz się czepiasz? Powinienem dostać degrada bo masz takie widzimisię? Jak kogoś banuje, gdzie mi zglaszasz to jest OKEJ, a gdy raz nie zauważę zgłoszenia lecisz na forum i piszesz skargę. Chłopie nic do Ciebie nie mam, nie składałbym skargi gdyby się cos nie powtarzało, zajrzyj do pierwszej skargi gdzie jednoznacznie pisałeś, że nie będziesz zawracał sobie dupy, kimś kogo ja Ci zgłosiłem wtedy, skąd ja mogę wiedzieć czy Ty nie zauważyłeś czy zauważyłeś, byłem wtedy przez dobre parę minut i nawet Ci na majku mówiłem byś to zrobił, nie zareagowałeś. Nie zależy mi na tym abyś dostał degrada, czy warny czy upominanie, mam to gdzieś jestem zwykłym graczem, skargę piszę, gdy sytuacja się powtarza niejednokrotnie, więc nie miej do mnie pretensji, jesteś dla mnie neutralna osobą żadnych emocji jako admin we mnie nie wywołujesz negatywnych czy pozytywnych, po prostu gdy widzę, że admin się nie wywiązuje ze swoich obowiązków to reaguję. Ale ty masz człowieku ze wszystkim problem, nawet ostatnio z werdyktem gdzie @ Fajczu ponownie postanowił mnie sprawdzić po czym dał ub z dopiską, że czysto to ty specjalnie złożyłeś na niego skargę, że "JAK TO BEZ ROZPISKI, SAM POWÓD?" boże widzisz i nie grzmisz, skoro nic tam nie znalazł to po co ma cokolwiek rozpisywać? Myśl... Dla mnie to jest takie odbijanie piłeczki chwytasz się byle czego żeby mi dopierdolić dorośnij człowieku, bo wydaję mi się, że mam lepsze od Ciebie argumenty. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JAZZzTytoniem Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Bylem wtedy na serwie, admin byl do pewnego czasu sam na caly serwer, a ty placzesz ze jakiegos twojego smisznego zgloszenia nie widzial (pewnie na mnie bo juz chwile wczesniej cos plakal). Chyba zapomniales ze sam mozesz nagrywac dema, pozniej rozpisywac na forum, ale co latwiej skarge napisac. Jestes typowym placzkiem, jak padasz twoje komentarze sa na poziomie 10 latka, rozumiem ze dla takiego "pro gejmera" co by na wszystkich kontach mial z 23 k godzin czy ile tam, padanie przez botow moze denerwowac, ale chyba na taki staz powinienes umiec rozpisywac dema, wiec zamias wybrac rozpisywanie, ty wolales sie poplakac na forum. Napisz podanie zobaczymy czy ty ogarniesz wszystkiego zgloszenia jak bedziesz sam na 30 osob, essa. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 podpisuje sie pod skarga. dzisiaj byly 2 lub 3 sytuacje, gdzie Oro był na serwerze i zglaszalam mu graczy siedzacych na respie po czasie (2-3 razy zglaszalam jedna osobe bo nie reagowal). on mi napisal ze nie ma czasu bo "robil komus ssy". z tego co widzialam, ZADNYCH ssow nie bylo zrobionych, a moje skargi na u@ nie zostaly nawet przeczytane. zwracalam mu o to uwage kilka razy, a on dalej mial to gdzies. wedlug mnie to juz dawno nie powinno byc w administracji. jak kolega w skardze napisal - oro nie trzyma sie taryfikatora, jedyne co to potrafi upominac na y@@ a nic wiecej z tym nie robi. losowo wybiera sobie osoby do banowania przykladowo za respa/czas przed trupem. jedna osoba dostanie bana a druga ostrzezenie na y@@. prosilabym, zeby ktos zrobil cos z tym adminem, bo czegos takiego to jeszcze nie widzialam na zadnym serwerze. Odnośnik do komentarza
Mayaha Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 To może i ja się wypowiem, bo to co dzisiaj się odpieprzyło to przechodzi ludzkie pojęcie. Dzisiaj zgłaszałem nie jakiego magde chrypke, choćby za to jak odzywał się do Olki czy jak ogólnie odzywa się do kobiet, później wyzwał mnie jak wyzwał, nie jaki Koroner siedział na spect jednak no niestety jest "sam" nie widział, po czym napisał, cytuje "Usunąłeś mnie ze znajomych więc nara" Później iż ma wywalone w moje skargi z tego powodu, dobrze wie iż go nie szanuje i nie mam zamiaru go trzymać w znajomych. Jednak skoro jest adminem i wywyższa się na króla to powinien trzymać jakiś poziom, a wygląda to w ten sposób jakby polował na mnie czy na Olke żeby tylko zbanować ;d Błagam po raz nty administrację tej serwerowni, odbierzcie admina tym dzieciakom. Dlaczego nie ma skarg na Sprinta, nie było na Olke (poza Giorgio który jest zazdrosnym kolejnym dzieciakiem), dlaczego nie było na Kinie która też mnie nie raz słyszała ale zawsze reagowała . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik RECOIL. Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 51 minut temu, JAZZzTytoniem napisał: Bylem wtedy na serwie, admin byl do pewnego czasu sam na caly serwer, a ty placzesz ze jakiegos twojego smisznego zgloszenia nie widzial (pewnie na mnie bo juz chwile wczesniej cos plakal). Chyba zapomniales ze sam mozesz nagrywac dema, pozniej rozpisywac na forum, ale co latwiej skarge napisac. Jestes typowym placzkiem, jak padasz twoje komentarze sa na poziomie 10 latka, rozumiem ze dla takiego "pro gejmera" co by na wszystkich kontach mial z 23 k godzin czy ile tam, padanie przez botow moze denerwowac, ale chyba na taki staz powinienes umiec rozpisywac dema, wiec zamias wybrac rozpisywanie, ty wolales sie poplakac na forum. Napisz podanie zobaczymy czy ty ogarniesz wszystkiego zgloszenia jak bedziesz sam na 30 osob, essa. Typie gdyby @ Giorgio wtedy Ci nie dał ss tylko bana na pova, to byś już tu zakończył kariere na swoich śmiesznych settach z jakiegoś rage cheat'a pewnie alternative. Z hltv nie będę Cie jak debil rozpisywał, bo upośledzona osobą nie jestem by setty rozpisywać z polagowanego dema. PS Nie da się nagrywać dem przez gościa, bo wywala afka chyba po 2/3 minutach Więc bronienie Oro, bo akurat miał wyjebane jajca na Ciebie, jest serio słabe jakimś dziwnym trafem od bana za ss nic nie odpalasz, bynajmniej settów XD Ciekawe czemu, ale dobra mniejsza człowieczku idź tam dalej kręć filmiki ze swoich śmiesznych settów do różnychg czitów ess 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie możesz banować ludzi permanentnie chyba, że za czity, juz drugi raz sie spotkalem, ze dajesz perma za trolling na mikro lub darcie japy, ja bym nawet takiego bana nie dal jakby mocno wkurzony byl Za to +1 amx_gagmenu postaram sie naprawic dzis. Proszę adminów o nie obrastanie w piórka jeśli chwilowo nie ma opiekuna, dziękuję. Oro proszę traktuj graczy łagodnie jeśli nie łamią regulaminu NATRĘTNIE. Czyli za resp pierw dajemy kicka/slaya bana 5, a nie kazdego na 30 minut. Jakby były dalej problemy to proszę pisać skargi, kolejne będą surowiej rozpatrzone. 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi