Użytkownik Hedeshal Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Cytat Podanie o posadę moderatora na serwerze 5VS5 1. Imię: Xavier 2. Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: koło 2.5 na spokojnie 4. Co chciałbyś zmienić: Ograniczyć wyzywanie oraz ogólnie poprawić atmosferę na serwerze. 5. W czym chciałbyś pomóc: Na pewno przy moderacji na forum oraz serwerze. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, więc gracze odnaleźliby we mnie koleżkę z serwera. Jestem produktywny oraz dobrze wychowany. Znam 4 języki obce (Włoski, Angielski, Niemiecki, Chiński) przez co, dogadałbym się nawet z graczem, który nie jest rodowitym Polakiem. 7. Staż na forum: 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem na 2 lub 3 serwerach oraz raz administratorem. Chciałem tylko dodać, że moje główne konto zostało skradzione. Miałem na nim 1.400 godzin w samym CS:GO. Aktualnie stworzyłem sobie nowe konto gdzie gram tylko u was, bo zawsze można pograć z kimś, kogo się kojarzy. Pozdrawiam cieplutko oraz liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. @ Admin CS:GO 5vs5 Edytowane 28 Lipca 2021 przez Hedeshal 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Moderator a admin danego serwera to dwie różne rangi. Wydaje mi się, że chciałeś napisać podanie na admina, więc zapraszam do tego działu. https://strefaskilla.pl/forum/925-rekrutacja/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi