Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Amas

SHAMPON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick: Shamponeiro_!
2. Nick oskarżonego: @ Amas
3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:18839906
4. Data i czas zdarzenia: 27.07
5. Powód skargi:  Admin incognito, naginający regulamin pod swój "gameplay". :kekw:
6. Opis sytuacji:  

Spoiler

2.8 Zakaz wykorzystywania VIP/SVIP (Po kupnie broni na respie, a później zmiana broni za pomocą VIP/SVIP w trakcie trwania rundy).

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

Spoiler

http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2107272211-de_dust2-1627416660-1627418220.zip

16:34:14 - Zmiana awp na ak przez vipa.
24:21:58 - Przed trupem do 1:15.

http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2107272237-de_dust2-1627418220-1627419780.zip
06:37: - Zmiana awp na ak przez vipa.
22:55 - Zmiana awp na ak przez vipa.

@ shinga  @ MLK.

Proszę, któregoś z panów o nadanie rangi admina dd2 dla oskarżonego, jako że pełni on taką funkcję.dd.thumb.png.fc4b5efb4c8c5936128755cfda26722a.png

Skoro nie ma opiekuna dd2 i raczej prędko się nie znajdzie, to proszę o nałożenie bana za łamanie regulaminu. Kolejne skargi będą wydłużać czas bana aż do znudzenia ;) 

@ LAN_CIECHOCINEK2K2  @ Fajczu

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Wyjebane mam w twoje skargi człowieku. Od zawsze buguje tego svipa i nigdy nie płakałeś a teraz dupa cie boli. A co do stania przed trupem po 1:15 to najwyraźniej załatwiałem coś innego w międzyczasie. Bo jak jestem na serwerze to nie tylko gram, lecz robię masę innych rzeczy. A rangi nie mam nadanej bo nie jestem adminem jako tako. Szkoda tylko, że teraz wspominasz o tym, bo flagi mam nadane z innego powodu ale to już nie Twoja sprawa z jakiego i nie mam obowiązku Cie o tym informować. Ci co mają wiedzieć to wiedzą.

Beke ogólnie mam bo nie kumam jak można zakladac temat i się spłakać z byle gownem xD A tymbardziej siedzieć i oglądać demko żeby wyłapać odpowiednie momenty. Wydawales się normalny ale jednak jesteś zwykłym konfidentem na których pluje. Gdyby to jeszce była sprawa wysokiego kalibru to zrozumiałe. Ale z takim czymś? Chciałeś zabłysnąć czy o chuj ci chodzi? Gram na serwerze dobre parę lat i NIGDY się nie kryłem czy zaprzeczalem jakobym nie używal svipa podczas rundy a teraz robisz z tego wielką aferę z demem i screenami, no chłopie. Coś Cie ewidentnie ugryzło :D

Podsumowujac: Skarga słuszna i czekam na bana. Zaoszczędzę Wam czasu na oglądaniu dema z HLTV. Pozdro. 

• Fuu 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Ja coś jeszcze od Siebie dodam, jako iż zauważyłem naganne zachowanie Pana Amasa, to chciałbym dodać, że nie stosuję się do panujących zasad, czyli w godzinach nocnych gdy nie ma innych adminów i jest sam, to siedzi do końca rundy na respie, a także przed górnym jest to celowe utrudnianie gry, a jak ktoś mu zwróci uwagę, to odprawia go z kwitkiem "Każdy gra jak chce" no nie do końca, ponieważ jest jasno napisane resp 1:30 / przed górnym 1:15, powinieneś przestrzegać tego, to, że masz uprawnienia jakieś nie zwalnia Cię z obowiązku nieprzestrzegania go i nie był to pierwszy raz z tego co widziałem, tylko powtarzałeś to non stop. Jest to kolejny przykład nieodpowiedzialności Admina, który pełni takową funkcję na serwerze samowolka grana. Na tych adminów, powinny być przeprowadzane jakieś specjalne rekrutacje, bo swoim zachowaniem psują renomę sieci.

Dziękuje.

@ Amas  Swoim dziecinnym zachowaniem w tym momencie pokazujesz, że w ogóle nie nadajesz się na to stanowisko. "Plujesz na konfidentów" ?! To, że gracze widzą problem w twoim zachowaniu, to mówisz, że są konfidentami sam łamiesz zasady, a potem masz problem z tym jesteś debilem.

Edytowane przez RECOIL.
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik
40 minut temu, Amas napisał:

Wyjebane mam w twoje skargi człowieku. Od zawsze buguje tego svipa

41 minut temu, Amas napisał:

A co do stania przed trupem po 1:15 to najwyraźniej załatwiałem coś innego w międzyczasie. Bo jak jestem na serwerze to nie tylko gram, lecz robię masę innych rzeczy.

Okej, to czy jest winny mamy za sobą. Confessio est regina probationum. Przykro się na to patrzy jak ktoś z flagami nadanymi potajemnie robi syf. No cóż, Opiekun czy ktoś wyżej kto nadawał te falgi tteż powinien dostać po głowie za dobór nieodpowiedniego Agenta 47.

41 minut temu, Amas napisał:

A rangi nie mam nadanej bo nie jestem adminem jako tako. Szkoda tylko, że teraz wspominasz o tym, bo flagi mam nadane z innego powodu ale to już nie Twoja sprawa z jakiego i nie mam obowiązku Cie o tym informować. Ci co mają wiedzieć to wiedzą.

Ładnie się zaczyna w sumie - ukryty służby specjalne z tajną misją na serwerze olewają swoje "obowiązki" plus łamią regulamin. To powinno wystarczyć do zabrania Admina temu Użytkownikowi - raczej nie zmieni swojego zachowania nawet po upomnieniu. 

46 minut temu, Amas napisał:

Beke ogólnie mam bo nie kumam jak można zakladac temat i się spłakać z byle gownem xD A tymbardziej siedzieć i oglądać demko żeby wyłapać odpowiednie momenty. Wydawales się normalny ale jednak jesteś zwykłym konfidentem na których pluje. Gdyby to jeszce była sprawa wysokiego kalibru to zrozumiałe. Ale z takim czymś? Chciałeś zabłysnąć czy o chuj ci chodzi? Gram na serwerze dobre parę lat i NIGDY się nie kryłem czy zaprzeczalem jakobym nie używal svipa podczas rundy a teraz robisz z tego wielką aferę z demem i screenami, no chłopie. Coś Cie ewidentnie ugryzło :D

Gracz składa skargę na Użytkownika łamiącego regulamin, czyli wiesz, zbiór takich punkcików co można i czego nie można robić na serwerze. Ktoś kiedyś coś takiego wymyślił by jako tako było każdy gracz był mniejwięcej równo traktowany i by za psucie gry innym były wyciągane konsekwencje. Reszta wypowiedzi to płacz ala ktoś podpierdolił Sebe, że zajebał lizaka w sklepie i pretensja, że zawsze tak robił i nagle ktoś to zauważył, bo pewnie nie zawsze każdy patrzy co robi Seba po czym to zgłosił. 

Niepotrzebny płacz i popsucie sobie wizerunku, wystarczyło się przyznać. Meh.

• Lubię to! 1

bbqQShH.png.bf1b5effb1a1b110396425c21f5fb7a5.png

• Użytkownik

Ale stary, zasada przed trupem do 1:15 czy też resp do 1:30 jest pozbawiona sensu. Jak jestem skupiony na grze to mimo wszystko pilnuję tego, bo to nie problem przejść do przodu pare metrów, ale prawda jest taka, że na podłożenie bomby to mamy 2 minuty. A co robie w międzyczasie to cie nie powinno obchodzić. Ważne, żeby wykonywać cele. A te wykonuję zawsze - i nikt mi nie może narzucić, że jest inaczej ;) 

10 godzin temu, RECOIL. napisał:

Jest to kolejny przykład nieodpowiedzialności Admina, który pełni takową funkcję na serwerze samowolka grana. Na tych adminów, powinny być przeprowadzane jakieś specjalne rekrutacje, bo swoim zachowaniem psują renomę sieci.

Upośledzony jesteś kiepie czy czytać nie potrafisz? Jak śmiesz mnie porównywać do zwykłych adminów po tym jak wyżej wyraźnie napisałem, że flagi mam nadane z innego powodu. Nie licz, że będę banować kogoś kto siedzi na respie po 1:30 czy wyzywa i obraża innych. Bo nie taka moja rola. Od tego macie normalnych adminów.

9 godzin temu, Eryk napisał:

Ładnie się zaczyna w sumie - ukryty służby specjalne z tajną misją na serwerze olewają swoje "obowiązki" plus łamią regulamin

J/w. Nie olewam swoich obowiązków, tylko, że moje są po prostu inne niż pozostałych adminów ;) 

P.S. @ Eryk Jeśli bugowanie svipa to dla ciebie 'robienie syfu' to też jestes ładnie pierdalnięty, tak jak pozostałe dwie osoby wypowiadające się w tym temacie. Nie rób z igły wideł.

9 godzin temu, Eryk napisał:

Niepotrzebny płacz i popsucie sobie wizerunku, wystarczyło się przyznać. Meh.

Tak samo z tym. Hah. Ślepy jesteś, że na samym starcie się przyznaję? Nawet napisałeś o tym w Twoim poście. Od początku mówiłem, że skarga jest słuszna i, że czekam na bana. Tak naprawdę na tym powinen się temat zakończyć, to nie wiem  na chuj wypowiadają się jeszcze osoby, które nie mogą wypowiadać się w tym temacie i w dodatku gówno wiedzą. A co do wizerunku to nie ma czego tutaj zepsuć ;) Bo każdy kto mnie zna wie jak jest. Tyle ode mnie, pozdro

EDIT: Aha i jeszcze dodam że mój Ban na gracza z dopiskiem "ogarnij się" o którym wyżej wspomina autor tematu to został nadany tylko dlatego ze dzieciak wbił na serwer i jedyne co robił to darł mordę przez mikro. Dostał na 5 minut, wrócił i robił dalej to samo to dałem na godzinę. I całe szczescie ze wtedy byłem na serwrzea bo innych adminów nie było. Opcja mute owszem istnieje, ale nie każdy wie jak jej używać. Wspominam o tym tylko dlatego bo znając życie to któryś z was albo jakiś inny tego typu zjeb się przyjebie ze czemu dałem mu bana jeśli nie taka jest moja rola. Tyle. ;)

Edytowane przez Amas
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • Użytkownik
10 godzin temu, Amas napisał:

Ale stary, zasada przed trupem do 1:15 czy też resp do 1:30 jest pozbawiona sensu. Jak jestem skupiony na grze to mimo wszystko pilnuję tego, bo to nie problem przejść do przodu pare metrów, ale prawda jest taka, że na podłożenie bomby to mamy 2 minuty. A co robie w międzyczasie to cie nie powinno obchodzić. Ważne, żeby wykonywać cele. A te wykonuję zawsze - i nikt mi nie może narzucić, że jest inaczej ;) 

Upośledzony jesteś kiepie czy czytać nie potrafisz? Jak śmiesz mnie porównywać do zwykłych adminów po tym jak wyżej wyraźnie napisałem, że flagi mam nadane z innego powodu. Nie licz, że będę banować kogoś kto siedzi na respie po 1:30 czy wyzywa i obraża innych. Bo nie taka moja rola. Od tego macie normalnych adminów.

J/w. Nie olewam swoich obowiązków, tylko, że moje są po prostu inne niż pozostałych adminów ;) 

P.S. @ Eryk Jeśli bugowanie svipa to dla ciebie 'robienie syfu' to też jestes ładnie pierdalnięty, tak jak pozostałe dwie osoby wypowiadające się w tym temacie. Nie rób z igły wideł.

Tak samo z tym. Hah. Ślepy jesteś, że na samym starcie się przyznaję? Nawet napisałeś o tym w Twoim poście. Od początku mówiłem, że skarga jest słuszna i, że czekam na bana. Tak naprawdę na tym powinen się temat zakończyć, to nie wiem  na chuj wypowiadają się jeszcze osoby, które nie mogą wypowiadać się w tym temacie i w dodatku gówno wiedzą. A co do wizerunku to nie ma czego tutaj zepsuć ;) Bo każdy kto mnie zna wie jak jest. Tyle ode mnie, pozdro

EDIT: Aha i jeszcze dodam że mój Ban na gracza z dopiskiem "ogarnij się" o którym wyżej wspomina autor tematu to został nadany tylko dlatego ze dzieciak wbił na serwer i jedyne co robił to darł mordę przez mikro. Dostał na 5 minut, wrócił i robił dalej to samo to dałem na godzinę. I całe szczescie ze wtedy byłem na serwrzea bo innych adminów nie było. Opcja mute owszem istnieje, ale nie każdy wie jak jej używać. Wspominam o tym tylko dlatego bo znając życie to któryś z was albo jakiś inny tego typu zjeb się przyjebie ze czemu dałem mu bana jeśli nie taka jest moja rola. Tyle. ;)

Ale się wyrzygałeś w tym temacie Seba, PDW wariacie. Uważaj by nie zrobić Magika z tych nerwów.

PVIKEJZ.png

yBCYKRW.png

Temat do zamknięcia raczej, skoro już Właściciel się tym zajął :pepobored:

//edit:

33 minuty temu, Amas napisał:

Ale czemu Uważasz, że temat do zamknięcia? Bo zdjęli mi admina? Gościu ty serio widzę ładnie przyjebany jesteś. Nie widzisz, że skarga dotyczy czegoś zupełnie innego? A przerodziło się jedno w drugie. XD Ja mam chłopie naprawdę wyjebane w ten serwerek i w to czy gracze będą wychodzić czy nie. Flagi miałem nadane tylko po to zeby po nocach banowac jednego gościa, bo nie ma żadnych adminów, a gram często w nocy i nie jest to przyjemne grać z gościem który ma aima ;) I żałosne ze piszesz do mnie teksty typu seba pdw jak gówno wiesz o mnie i o tym kim jestem. To że przeklinam i piszę wprost w postach co myślę to nie znaczy ze jestem tego typu człowiekiem. Ale takiemu przeciętnemu szarakowi jak ty, robiącemu pod publikę wszystko pewnie jest ciężko to zrozumieć :) jak chcesz sobie przeczytac wypowiedzi na poziomie i z pełną kultura to zapraszam do przeczyania innych moich postów. Ciekawe co na to powiesz i jakie wyciągniesz wnioski na mój temat

1. Od skargi minęło x czasu, więc nadanie Ci bana za bugowanie mija się teraz z celem - no chyba, że ktoś wejdzie i Ci go nada jak będziesz grał. 

2. Przyznałeś się, ok sprawa zamknięta, więc po co ciągnąć dalej temat? Nieodpowiedniej osobie zostały zabrane flagi. Niby zaufana osoba, a prostych rzeczy nie potrafi wykonywać jak stosowanie się do reguł. Na to wychodzi, że każdy może dostać flagi, wystarczy późno grać i podzielić się makowcem.

3. Piszę tak do Ciebie, bo nawiązuje do swojej pierwszej wiadomości i do tego, że ciągle się tak zachowujesz. Będziesz pisał normalnie, a nie rzygał na klawiaturę to będziesz dostawał normalne odpowiedzi. Póki co ciągle wypisujesz, że masz wyjebane, że nic o Tobie nie wiem(nie znaj nie oceniaj XD), wywyższasz się praktycznie bez powodu i oceniasz innych. Czytałem chociażby w skardze na Oro - szkoda, że tutaj pokazałeś się jak patodebil z osiedla i ten mem zostanie w tym temacie. Mam nadzieję, że to ogarniesz.

Jak chcesz to rzygaj jeszcze na klawiaturę, mnie już znudził ten temat. Czekam na coś ciekawszego. 

Tym razem nie pozdrawiam.

Edytowane przez Eryk
Typo się próbuje, bo jest zaufanym ziomem Właściciela

bbqQShH.png.bf1b5effb1a1b110396425c21f5fb7a5.png

• Użytkownik

Ale czemu Uważasz, że temat do zamknięcia? Bo zdjęli mi admina? Gościu ty serio widzę ładnie przyjebany jesteś. Nie widzisz, że skarga dotyczy czegoś zupełnie innego? A przerodziło się jedno w drugie. XD Ja mam chłopie naprawdę wyjebane w ten serwerek i w to czy gracze będą wychodzić czy nie. Flagi miałem nadane tylko po to zeby po nocach banowac jednego gościa, bo nie ma żadnych adminów, a gram często w nocy i nie jest to przyjemne grać z gościem który ma aima ;) I żałosne ze piszesz do mnie teksty typu seba pdw jak gówno wiesz o mnie i o tym kim jestem. To że przeklinam i piszę wprost w postach co myślę to nie znaczy ze jestem tego typu człowiekiem. Ale takiemu przeciętnemu szarakowi jak ty, robiącemu pod publikę wszystko pewnie jest ciężko to zrozumieć :) jak chcesz sobie przeczytac wypowiedzi na poziomie i z pełną kultura to zapraszam do przeczyania innych moich postów. Ciekawe co na to powiesz i jakie wyciągniesz wnioski na mój temat

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]