Torfowisko Torf Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Nick: To1rw 2. Kto nadał warna: Anox 3. Czas: 9h temu 4. Powód: "9. Posty nie związane z tematem, lub zbędne będą skutkowały nadaniem warna." 5. Dowody/SS: Było to w redakcji. PawełSzmit dodał Zagadke dnia a ja nie wiedziałem co to jest i napisałem "Nie mam pojęcia" i dostałem warnana. @ Junior Admin @ Administrator Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez To1rw Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 43 minuty temu, Dusia napisał: Warn od Anoxa wow? jak to zaszczyt dostać od niego warna, ja na twoim miejscu bym go sobie zostawiła na pamiątkę 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Sierpnia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 W dniu 2.08.2021 o 08:47, To1rw napisał: Dowody/SS: Było to w redakcji. PawełSzmit dodał Zagadke dnia a ja nie wiedziałem co to jest i napisałem "Nie mam pojęcia" i dostałem warna Skoro nie znałeś odpowiedzi na tą zagadkę to trzeba było wcale nie odpowiadać na to "Nie mam pojęcia" w takim temacie ma znaczenie zbędnego komentowania postu. Zgodnie z regulaminem działu "zagadki" "9. Posty nie związane z tematem, lub zbędne będą skutkowały nadaniem warna.", warn nie został źle nadany. Z powodu iż ja nadałem tobie warna a ty się odwołujesz, ja odwołania nie mogę rozpatrzeć, jedynie mogę się wypowiedzieć @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi