Marves Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Prosiłbym bym przed zadaniem pytań przeczytać regulamin tej gry. Pytaj @Dusia 1. Czy według Ciebie istnieje życie po śmierci? 2. Spożywasz alkohol? 3. Co najbardziej cenisz u mężczyzn? 4. Co jest dla Ciebie najważniejsze? 5. Opowiesz nam jakąś swoją śmieszną historię? 6. Czy @Trivor jest dobrym kandydatem na Twojego męża? Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 [P] Jak znalazłaś się na forum? [P] Lubisz mnie? [P] Co sądzisz o forum? [P] Oglądasz horrory? Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 30, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 30, 2018 1. [P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka? 2. [P] Co w sobie lubisz? 3. [P] Czego w sobie nie lubisz? 4. [P] Ulubiona potrawa? 5. [P] Co jest Twoją słabością? 6. [P] Masz już plany na przyszłość? Jeśli tak to jakie? 7. [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? Link to comment
HanderkaPL Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 [P]Za co Cenisz Sieć? [P]Czy będziesz obchodziła Halowenn W tym Roku? [P]Jaka jest twoja ulubiona Potrawa? [P]Jak opisujesz siebie za kilka lat w roli Opiekuna Servera? Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 30, 2018 Użytkownik Share Posted October 30, 2018 [P] co sądzisz o Administracji [P] Co sądzisz o forum? [P] Lubisz się bić ? Link to comment
Zasłużony Dusia Posted November 1, 2018 Zasłużony Share Posted November 1, 2018 @hizu. 1. Czy według Ciebie istnieje życie po śmierci? [O] No coś tam musi istnieć 2. Spożywasz alkohol? [O] ogl nie (ale od prawie 2 lat zadnego alko sie ostatnio napilam :vv) 3. Co najbardziej cenisz u mężczyzn? [O] Poczucie Humoru zachowanie szacunek do drugiej osoby prawdomówność ii poglądy na co niektóre rzeczy 4. Co jest dla Ciebie najważniejsze? [O] Bliscy 5. Opowiesz nam jakąś swoją śmieszną historię? [O] 1-Jaak wbilam na drzewo nad rzeka ii sie zlamala gałąź na ktorej siedzialam ii zemdlałam xDDD sie obudzilam na dole przy rzecze z nogą w gorze xdd musiałam jeszcze wstawac i kuzyna lapac zeby do rzeki nie wpadl.. D: 2-Ucieczka z koleżankami przed typem co nas gonił z siekierą xdd (tera nie pamietam innych) 6. Czy @Trivor jest dobrym kandydatem na Twojego męża? [O] Triivoor dobry i fajny chłopak alee ja sie przeciez jeszcze nie żeniemm Hallo @LandrynCia 1. [P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka? [O] nie mam jednej ulubionej piosenkii ;v 2. [P] Co w sobie lubisz? [O] Nwm swoje wyjebanie xDD (a tak na powage nwmm) 3. [P] Czego w sobie nie lubisz? [O] wszystkiego xdd a po za tym to nwm 4. [P] Ulubiona potrawa? [O] jednej jedynej ulubionej nie mam 5. [P] Co jest Twoją słabością? [O] Niee poowieem :V 6. [P] Masz już plany na przyszłość? Jeśli tak to jakie? [O] Maam ale sie nimi nie podzielę ;v 7. [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? [O] Na trudne xdd a tak serio to raczej nie lubie rozmawiac na tematy, ktore mnie bolą @Weak. [P] Jak znalazłaś się na forum? [O] Wbiłaam tutaj zaa Trivoreem ii serwami [P] Lubisz mnie? [O] niee znam Cie [P] Co sądzisz o forum? [O] Nwm nooo spookoo jest raczej nic mi tutaj na razie nie przeszkadza anii nie nie podoba xdd [P] Oglądasz horrory? [O] Raaczej rzadko, ale jak juz to nie sama xdd @HandekraPL [P]Za co Cenisz Sieć? [O] nwm niee myslalam nad tym xdd ale np za bekowych co niektorych uzytkownikow XDD [P]Czy będziesz obchodziła Halowenn W tym Roku? [O] Niee obchodziłam [P]Jaka jest twoja ulubiona Potrawa? [O] Nie mam tej jednej jedynej ulubionej [P]Jak opisujesz siebie za kilka lat w roli Opiekuna Servera? [O] Nwm no xdd watpie zebym za pare lat byla jeszcze opiekunem @TheEnd [P] co sądzisz o Administracji [O] Jest spoko nic na razie do nikogo nie mam [P] Co sądzisz o forum? [O] noo nwwm jest spooko nic mi sie tutaj na razie nie nie podoba [P] Lubisz się bić ? [O] nwm raczej nie xdd Link to comment
Marves Posted November 4, 2018 Author Share Posted November 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts