Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - L E T K A K O S T K A R Ó B I

RECOIL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: L E T K A K O S T K A R Ó B I
Admin banujący: Nw
Serwer: Dd2 #1
Data zdarzenia: teraz
Opis sytuacji: ---
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):  https://www120.zippyshare.com/v/o0PoQOQw/file.html 

• Ha ha 3
  • Użytkownik∙

Otóż kolega jest do bana, więc ubt jak go rozpiszecie, że jest czysty to do degradacji jesteście... 

Rozpiska number 1. 3:59 jak dla mnie przeskok na głowę, celownik cały czas przy strzale w tym samym miejscu
5:33 Tu mi sie nie podoba to że te strzały odrazu idą na model, zobacz gdzie ten celownik się zatrzymuję przy fragu, celtralnie na modelu jak magnez a pozniej po killu już mu lata.
6:29 tutaj też dziwne te strzały, 6 strzałów z rzędu wszystkiej jak magnez na głowie.
7:32 Jak dla mnie tu już za szybko mu ten celownik poszedł i to centralnie pestka na głowe
9:40-9:41 Widzisz tam typa ?
14:06 tutaj te strzał też takie podejrzane, 4 strzały przy takim tempie strzelania i wszystkie siadają na głowę w te same miejsce a pozniej typa nie mógł trafić kolejnego.

Rozpiska number 2 w postaci ssaScreenshot_3.png.5bf17c85275476b271f8573c85af1947.png

I oprócz tego zebrałem dowody on paru innych osób gdzie grały z @ RECOIL. na innej sieci, gdzie się palił. Wszystko w postaci ss. Screenshot_1.png.e6ae2c28cb28aac097b3db19a400a828.pngScreenshot_2.png.a87e1c3393c38217115dfb84f84060c8.png

Na tym screanshocie widzimy jak prawie póltora miesiąca temu dostał bana na innej sieci. Screenshot_4.png.485ef727c26b0a59ac79592c88751441.pngRr

Dzięki just hitten 1taps

Edytowane przez Giorgio
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 3

3:59 Do zrobienia, idealnie w głowę, ale celownik mu potem nie uciekł B-
5:33 Jak dla mnie rozrzut się tak zachował B-
6:29 Czy ja wiem? Na 6 strzałów 2 by w głowę trafiły, reszta obok B-
7:32 Tutaj siadło ładnie, na razie dam B+/-
9:40 Ja go widziałem B-
14:06 Nie no, tutaj to miał pół godziny, żeby przycelować B-

3:40 Mnie zastanawia i jeśli chodzi o to, to szczerze przyznam braki w mojej wiedzy, bo nigdy z czymś takim się nie spotkałem.

• Wow! 1
  • Użytkownik

Odniosę się tylko raz do twojej rozpiski, a potem kończę z tobą dalszą konwersacje bo nie ma sensu.

3:40 Dziwne bo w tym momencie byłem w górze xD i musiałem zminimalizować cs i zaś powrócić do niego żeby się naprawiło 

3:59 jak dla mnie przeskok na głowę, celownik cały czas przy strzale w tym samym miejscu /// Nie masz pojęcia jak wygląda przeskok xD Nie każdy ma drewno rękę, choć i tak mam dosyć dziwny movement, na tle innych xD Tym bardziej, że od niedługiego czasu gram na całkowitej wyłączanej akceleracji, a każdy kto grał na akceleracji dłuższy czas, te strzały kille miał bardziej takie smooth, a teraz one są bardziej takie twarde stabline, nie wiem jak Ci to wytłumaczyć byś zrozumiał.

5:33 Tu mi sie nie podoba to że te strzały odrazu idą na model, zobacz gdzie ten celownik się zatrzymuję przy fragu, celtralnie na modelu jak magnez a pozniej po killu już mu lata. /// co w tych strzałach jest niezwykłego? To jest krótki dystans, weź pod uwagę jak działa recoil na serwerze nawet na duży dystans jesteś w stanie puścić sporo strzałów na raz w praktycznie to samo miejsce...

6:29 tutaj też dziwne te strzały, 6 strzałów z rzędu wszystkiej jak magnez na głowie. /// xD????????? 

7:32 Jak dla mnie tu już za szybko mu ten celownik poszedł i to centralnie pestka na głowe //// dostałem info gdy byłem na gali, że jest piach, nie wychylałem z pickiem od razu na niego, a nawet gdybym to zrobił, to i tak by było b- bo mógłby wychylać powoli na daną pozycje pierw lewa i prawa strone, a strzał....? Normalny? Widać pierw pestka pada idealnie w głowe, nie moja wina, że polagowane to demo troche z mojej perspektywy i ten strzał drugi tak dziwnie pada jakby nie wiem odskoczył xD Ale tu nic nadzwyczajnego nie ma :o

9:40-9:41 Widzisz tam typa ? /// a ty nie ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

14:06 tutaj te strzał też takie podejrzane, 4 strzały przy takim tempie strzelania i wszystkie siadają na głowę w te same miejsce a pozniej typa nie mógł trafić kolejnego. /// jedyne co tu może byc dziwnego, to dlaczego tt dalej stoją na respie xD Niektórzy... A reszta? Co tu dziwinego, normalne wychylanie, granie na słuch skąd padają strzały, ale cóż

Co do bana na innej sieci, proszę obejrzyj to demko, chłopy mi pisali, że jakieś doskoki miałem xD Na ciało, przy full auto, "DOSKOKI PRZY FULL AUTO NA BLISKO MODELU XD" No to no nie chce mi siękomentować tego xD 

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

rozpiska:
3:40; xd, +
3:59; -
5:33; nah -
6:29; też raczej nic ciekawego -
7:32; noice, +/- --> +
7:53; tu akurat nic ciekawego dla mnie. -
9:40; widać nogi, a tę głowę co tam siadła to 2 różne rzeczy. Bardziej wygląda jak autoshot +
14:06; tu to samo, nudny. -
    werdykt:
Podciągnąłem jedną czasówkę na czerwony, bo jest 50/50 w kwestii samego rozpisania bo nic tam nie było aby czysto spalić, jednak 3:40; i 9:40; to takie typowe padaki, gdzie wyjaśnienia są raczej marne w jakimkolwiek kierunku - minimalizujesz CS'a bo Ci model wywala w powietrzu? Wow. xD. To samo polagowany POV omegalul. Po samym 3:40 chciałem wyłączyć, potem trochę się ponudziłem bo raczej nic niezwykłego nie zauważyłem, a potem wiemy jak jest... Co do werdyktu swojego, to raczej banuję. Widziałem ciekawsze akcje na serwerze (tj. lepsze) które miałeś, te są po prostu dziwne i do bana. 

• Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik
44 minuty temu, 71. napisał:

rozpiska:
3:40; xd, +
3:59; -
5:33; nah -
6:29; też raczej nic ciekawego -
7:32; noice, +/- --> +
7:53; tu akurat nic ciekawego dla mnie. -
9:40; widać nogi, a tę głowę co tam siadła to 2 różne rzeczy. Bardziej wygląda jak autoshot +
14:06; tu to samo, nudny. -
    werdykt:
Podciągnąłem jedną czasówkę na czerwony, bo jest 50/50 w kwestii samego rozpisania bo nic tam nie było aby czysto spalić, jednak 3:40; i 9:40; to takie typowe padaki, gdzie wyjaśnienia są raczej marne w jakimkolwiek kierunku - minimalizujesz CS'a bo Ci model wywala w powietrzu? Wow. xD. To samo polagowany POV omegalul. Po samym 3:40 chciałem wyłączyć, potem trochę się ponudziłem bo raczej nic niezwykłego nie zauważyłem, a potem wiemy jak jest... Co do werdyktu swojego, to raczej banuję. Widziałem ciekawsze akcje na serwerze (tj. lepsze) które miałeś, te są po prostu dziwne i do bana. 

czas 7;32 wtf XD Jak można pod to autoshota podciagac flick poszedł na łeb od razu widać, że nie wchodzi głowa obok ani nic tylko jest idealnie na modelu głowy. Oddałem pestkę i weszło żadnego przeskoku  żadnego nienaturalnego ruchu w strone modelu ruch myszki,poza tym autoshot nie działa w ten sposób, że jak strzeli ci łeb na autoshotcie to Ci odbija celownik od modelu, to by było nielogiczne jeszcze dałbym radę zrozumieć tą czasówkę jakby był model koło niego jakiś i by faktycznie mi ten celownik przeskoczył na model, ale on był sam w tym piachu 

tak samo tu 9;40 wtf, twierdzisz, ze autoshot, jakim prawem skoro nie raz miałem już crossa na ich modelu i jakoś autoshot nie zadziałał :D  tylko jak widac, czekałem na dobry moment by ich zabic wychylił łeb i oddałem strzał, tam nie ma nic nadzwyczajnego, bo autoshot działa tak, że jak masz crossa na modelu to Ci oddaje strzały, tym bardziej autoshot zawsze strzela nienaturalnie  a ja żadnego momentu takiego tam nie miałem xD? Można sugerować się innymi czasami gdzie moja gra nie była wcale dziwna. I sprawa jeszcze jedna skoro miałem autoshota, to dlaczego na drugi model mi nie zadziałał autoshot haha :D Takie wiesz troche naciagane tooo ^^

A ps... Dziwna akcja nie znaczy, że do bana :P 

To tyle

Edytowane przez RECOIL.
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

witam

image.png.341745f35a24961db5aa1ed60c79bf23.png

pozdrawiam (demko spalone jak cos, to ze pisze "false" nic nie znaczy) image.png.1353a6224f37a140684f19cee506283f.png

dostalem pozwolenie jak cos, troche przypal typowy "klarboiu" krulu ffa @ RECOIL.

nie wiem czemu sie smiejesz mordko image.png.41e4c427ce55b8481b1483c53660f744.png

Edytowane przez smajli´'^
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1

pro.gif.9c5f3f4356f7e2b5e52f5ef022eb7dbc.gif

• Użytkownik
1 minutę temu, smajli´'^ napisał:

witam

image.png.341745f35a24961db5aa1ed60c79bf23.png

pozdrawiam (demko spalone jak cos, to ze pisze "false" nic nie znaczy) image.png.1353a6224f37a140684f19cee506283f.png

dostalem pozwolenie jak cos, troche przypal typowy "klarboiu" krulu ffa @ RECOIL.

Jesteś jebanym debilem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Ha ha 2
  • Fuu 2
  • Tak sobie 1
  • Sponsor
SPONSOR

Czasówki rozpisane przez giorgio są moje także ja jestem za Zbanowaniem.

Werdykt końcowy 2:1 przez UBT ban zostaje

• Lubię to! 3
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]