Użytkownik Pitetrek Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Imię: Piotrek , Adam Wiek: 12.12.2001 (19 zaraz 20) Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chciałbym uporządkować Administracje serwer bo według mnie jest ich za mało i żeby grali systematycznie oraz banowali Cheaterów jak i wyzywające dzieci na serwerze.Chciałbym też , żeby postawała takie coś jak Kultura serwera bo zanikła przez grające tam osoby i cheaterów którzy biegają na wolności Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 [128tik] Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie , ale byłem Administratorem na ************* Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK , jestem osobą pracującą więc jestem w stanie wesprzeć serwer o te przysłowiowe 5 groszy Coś o sobie: Jestem Piotrek na drugie mam Adam , gram w cs'a od 6 roku życia od 1.6 po Condition Zero , Source i teraz zatrzymałem się na globalu , lubię grać w gry ale pracuje więc nie mam aż tyle czasu by poświęcać się 100% grom komputerowym takich jak Days Gone , Black Mesa , Rocket League no i Counter strike. mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Pitetrek. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 - Nie spełniasz wymagań - Reklamujesz inną sieć w podaniu - Nikt cię nie zna jestem na NIE. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Jestem na nie - wiek malutko jak na opiekuna - reklamujesz inną sieć w podaniu - nie znamy Cię za bardzo, daj się poznać (uczęszczaj w kąciku redaktorskim) - podanie mało przekonowujące - konto pod podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Guess Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Jestem na Nie. Brak doświadczenia jako Opiekun. Zrobiłeś konto na forum i od razu podanie na Opiekuna strzelasz. Gram długo na serwerze i cię nie kojarzę. Poza tym jakbyś przeczytał wymagania na Opiekuna byś zauważył, że najpierw trzeba posiadać Admina by móc Składać podanie. Serwer posiada już Opiekuna. Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Guess 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `djabel Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) na NIE Nie widywałem wczesniej na serwerze Mirage #2 już ma opiekuna Doświadczenie z csem od 6 roku życia nic nie wnosi wydaje mi się Świeże konto pod podanie Pozdrawiam! Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez djabełek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kapi Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) - OM#2 ma już opiekuna - Gram długo na serwerze i cię tak średnio kojarzę - Brak doświadczenia jako Opiekun - Świeżutkie konto pod podanie Jestem na NIE Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Kapi Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 kim ty jesteś? przeczytałeś chociaż wymagania? na nie. Słaba aktywność, 11 postów na forum, a opiekun to nie tylko gra i serwer, ale także forum i dział, którym trzeba się zajmować. Składnia Twoich zdań kuleje, co nie przekonuje do podania, jest słabo napisane. Jeśli celujesz już w tą posadę, daj się poznać innym, popraw aktywność. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 wiekszosc na nie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi