Użytkownik XML Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Twój nick na serwerze: xmL~ Nick admina banującego: Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 24h Serwer na którym dostałeś bana: awp only 2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): W skrócie słabe zachowanie admina. Od kiedy Admin ma prawo wyzywać wszystkich dookoła a jak mu odpowiadasz to ty masz bana? Myślę, że serwery od strefa skilla powinny cechować się czymś ciekawszym niż słabym prowadzeniem przez takich adminów. Jeżeli potrzebujecie doświadczone osoby to chętnie pomogę (Były admin wielu serwerów w 1.6 i source.(z resztą widać po moim profilu, że ogarnięty człowiek ) Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199016810343/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Data nadania bana: 03/08/21 22:26:32 Długość bana 1440 minut Admin: kupiłem twoją mame Generalnie chciałbym dodać, że zostałem wyjątkowo zmotywowany przez tego pseudo admina do założenia tu konta i zarazem tematu. Na serwerze gram sobie dla przyjemności, na co dzień faceity ze znajomymi na różnych kontach. Głównie zależy mi na zabraniu admina temu graczowi, stąd również owy temat. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Anepis Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 potwierdzam, ten admin bywa mega wybuchowy i w kolko wyzywa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @ zeus ? Odnośnik do komentarza
Premium zeus Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 za nic napewno bys nie dostał bana na 24 wyzywałes innych graczy a gdy dostałes muta zaczałes rowniez mnie wyzywac na chacie wiec nie rozumiem o co robisz problem Odnośnik do komentarza
Użytkownik XML Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ban tutaj i tak nie boli bo za te 8h dostanę UB tak czy siak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Brak dowodów + została godzina. UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi