Użytkownik Qbikkk Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 1. Twój nick:Qbikk 2. Co chcesz zmienić: komendy /me i /hp 3. Dlaczego chcesz to zmienić: wiecej info Obecnie jak ktoś nas zabije to output konsoli wygłąda tak: po zginieciu -Zostales zabity przez zxcxvz (64 HP) z AWP komenda /me -Ostatni rezultat: 5 trafien, 109 obrazen komenda /hp -Zostales zabity przez zxcxvz (64HP, 87AP) z awp Zmiana na: po zginieciu -Zostales zabity przez zxcxvz (64 HP) z AWP >> glowa: 1 lewe ramie: 1 -Trafiles zxcxvz 1 razy, 20 obrazen >> prawe ramie: 1 komenda /me - Ostatni rezultat: 1 trafien, 20 obrazen >> prawe ramie: 1 komenda /hp -Zostales zabity przez zxcxvz (64HP, 87AP) z awp >> glowa: 1 lewe ramie: 1 Czyli chodzi o dodanie szczegółów naszego ataku i otrzymanych obrażeń. Zawsze fajnie wiedzieć ile baniek się rozdało ;-) 3 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Jestem na tak, oficjalne komendy /hp /me są dość skromne też zauważyłem, ale nigdy jakoś nie ciągneło mnie to złożenia takiej propozycji, no ale do rzeczy. Jestem na tak, przyda się rozszerzenie obu komend Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Jak najbardziej na Tak. W szczególności jeśli mówimy o komendzie /me Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Jasne, ze na tak! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 rozszerzenie komend mozliwe, ze w next miesiacu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 12 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 @ Trivor i jak ? Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 12 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @ Trivor -- I jak, na czym stoisz? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 15 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi