Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: Sepantiae #Faceit8lvl Nick admina banującego: Piotrr Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: permanenty 04.08.2021 Serwer na którym dostałeś bana: OM #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Zdążyła się runda zacząć, wszedlem po cichu do pałaców i dostałem bana. XD Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:615226760&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SepantiaE Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: wyszedlem z cs'a Chłopie widzialem jak wchodzisz na sm_hide XD nie obejrzales ani jednej akcji ze mną związanej. Rozumiem dostać bana z automatu za bunny hopa jak 1,5tygodnia temu, ale kur*a ani jednej akcji nie widziales, a ty mi bana dajesz....... 400h na serwerze przegrane, a mimo to jakiś świeżak admin bana da XD Będzie widać "Gracz Piotrr opuszcza grę = idzie na ukryty sm_ukryj, po czym dostaję bana 20 sekund później" teraz k* będę czekał 48h aż ktoś rozpisze jedną akcję w której nikogo nawet nie zabiłem, bo nie zdążyłem XD Patologia ci nowi admini Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez NoCheaterinio W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @ piotrekck91 24h; " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Piotrr Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Swierzak XD Jak ja mialem swoje serwery to ty nie wiedziales co to komputer. Mape wczesniej był gracz o podobnym nicku, z napisaem lv 8 faceit (tak jak twoj), ogladałem go przez kilka rund ale mi uciekł przed banem. Potem po kilku rundach, chyba kolejna mapa wszedles Ty. Wszedlem na specta i zobaczylem jedną akcje faktycznie ktora była podejrzana i cie zbanowalem. Przeciągnałes po glowie chlopowi przez sciane w pałacu i myslałem ze to ten sam typ. Ban miał byc dla kogos innego daltego tak krotko cie ogladalem. Mysłalem aze to kontynuacja gry innego gracza Pracowite mam ostatnio dni na serwerze a to był zly zbieg okolicznosci. DO UNBANA !!! Kojarze cie z serwera, ale nie rozpoznalem bo non stop widze inny nick na twoim koncie. Dodatkowo konto CS GO ma poziom 1 czy tam 0 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi