Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Sepantiae #Faceit8lvl

NoCheaterinio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Sepantiae #Faceit8lvl
Nick admina banującego: Piotrr
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban
Czas oraz data bana: permanenty 04.08.2021
Serwer na którym dostałeś bana: OM #1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Zdążyła się runda zacząć, wszedlem po cichu do pałaców i dostałem bana. XD
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:615226760&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SepantiaE
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: wyszedlem z cs'a

Chłopie widzialem jak wchodzisz na sm_hide XD nie obejrzales ani jednej akcji ze mną związanej.
Rozumiem dostać bana z automatu za bunny hopa jak 1,5tygodnia temu, ale kur*a ani jednej akcji nie widziales, a ty mi bana dajesz....... 400h na serwerze przegrane, a mimo to jakiś świeżak admin bana da XD

Będzie widać "Gracz Piotrr opuszcza grę = idzie na ukryty sm_ukryj, po czym dostaję bana 20 sekund później" teraz k* będę czekał 48h aż ktoś rozpisze jedną akcję w której nikogo nawet nie zabiłem, bo nie zdążyłem XD

Patologia ci nowi admini

Edytowane przez NoCheaterinio

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Użytkownik

Swierzak XD Jak ja mialem swoje serwery to ty nie wiedziales co to komputer.

Mape wczesniej był gracz o podobnym nicku, z napisaem lv 8 faceit (tak jak twoj), ogladałem go przez kilka rund ale mi uciekł przed banem. Potem po kilku rundach, chyba kolejna mapa wszedles Ty. Wszedlem na specta i zobaczylem jedną akcje faktycznie ktora była podejrzana i cie zbanowalem. Przeciągnałes po glowie chlopowi przez sciane w pałacu i myslałem ze to ten sam typ.  Ban miał byc dla kogos innego daltego tak krotko cie ogladalem. Mysłalem aze to kontynuacja gry innego gracza Pracowite mam ostatnio dni na serwerze a to był zly zbieg okolicznosci. 

DO UNBANA !!!

Kojarze cie z serwera, ale nie rozpoznalem bo non stop widze inny nick na twoim koncie. Dodatkowo konto CS GO ma poziom 1 czy tam 0

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]