Użytkownik∙ Ziomek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Twój nick na serwerze: Rudowłosy Nick admina banującego: Holek Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: przed chwilą Serwer na którym dostałeś bana: #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Holek poczul sie mocny nadużywał komend administracyjnych zmieniał grawitacje mapy itd, wyzwałem go i dal mi perma Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:591459106&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199143183940/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @ Holek zaskocz mnie, 24h; " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik luko Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) 58 minut temu, Ziomek napisał: Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Holek poczul sie mocny nadużywał komend administracyjnych zmieniał grawitacje mapy itd, wyzwałem go i dal mi perma w panelu admina byly vote ktore mialy byc wylaczone , bo admini sie tym bawili i z ciekawosci chcialem zobaczyc czy dalej dzialaja takie rzeczy jak np. grawitacja , a nikt nie mial z tym problemu ze jest wlaczona , zmiana mapy stwierdzilem ze moze chcialby ktos zagrac cos innego niz mirage , tez kazdy sie zgodzil , szczegolnie ze gdy zmienilismy mape ludzi bylo wiecej , dostales perma slusznie juz dawno go powinienes dostac . lamiesz regulamin pomimo wszelakich prosb dalej to robisz, Dzien w dzien wyzywasz graczy jak i adminow jak nie ode mnie to od kogos innego bys dostal perma wlasnie za to samo Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Holek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Brak wcześniejszych banów za obrażanie, admin nie dostarczył żadnych dowodów... 3h wystarczy. UB @ Andrzej. Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez ne0 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi