Użytkownik Btkl0ool Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Nick:Btk*l0ol** 2. Wiek: 30lat 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie ""D 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): mam wygrane 10 godzin gdyz powracam 6. BanID(https://banid.pl/): 7. Steam ID: steam probuje odzyskac bo stracilem swoj gdy mialem wypadek, jesli nie odzyskamkupie nowy mam nadzieje ze Trivor pomoze 8. Profil do konta Steam: 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! ok 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: mysle ze nadaje sie na admina jak i Trivor tak i Dusia powinni mnie pamietac z innej sieci posiadalem tam admina na kilku serwerach oraz opiekuna dd2 Steam ogarne jak najszybciej to nie jest zaden problem. mam nadzieje ze uda mi sie odzyskac starego steam wiem ze dopiero powracam lecz uwiezcie ze duze gt mam zawsze jeslichodzi o pilnowanie serwera 12. Kontakt: podam kontakt na steam jak odzyskam 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Btkl0ool 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Na NIE - konto pod podanie - jesteś świeży na serwerze + wiek - nie masz Steama, co jest bardzo obowiązkowe! - podanie napisane na kolanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 -nauczcie się wszyscy czytać ten 13. punkt w podaniu. Nie, nie spełniasz wymagań -nigdy cię nie widziałem, grasz od wczoraj -nie posiadasz steam=odrzucenie podania z miejsca. Ty masz mieć steama z grą cs 1.6 jak składasz podanie(co jest napisane w wymaganiach), a nie kupisz sobie jak cie przyjmą -nawet do regulaminu nie zajrzałeś Jestem na nie, podanie do kosza. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Btkl0ool Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Dobra mozecie zamknac szkoda czasu heh steam ogarne jutro bo dzisiaj nie chce mi sie isc po doladowanie a gt w ciagu miesiaca bede mialwieksze niz nie jeden admin na dd2 a na forum zna mnie pare osob wieccc cichutko Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Btkl0ool 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Btkl0ool Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Dobra zamykac teamat w ciagu miesiaca bede mial wieksze gt niz wasi admini na dd2 a steam ogarne jutro bo dzisiaj nie chce mi sie isc po doladowanie a z forum zna mnie pare osob mam wiekszy staz niz polowa tych tutaj elloo pozdrawiam @ shinga moja szyneczko Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zamykam na prośbę autora. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi