Użytkownik ondejko Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Nicku cyly SteamIDSTEAM_0: 1: 50710354 SteamCommunity ID76561198061686437 IP adresaSkrytý Typ zákazuSteamID Banův důvodVložte Demko ze složky na fóru. Hotovo08.08.2021 - 20:22:04 ZanikáNedefinováno ZakázánoČerný medvěd Zakázáno[Pouze DD2 # 1] StrefaSkilla.pl [SVIP zdarma na hodinu] [Nově zvýšené hodnocení] [Medaile | ŘADY CS: GO | Propagace] [CS: GO Skiny] [Stattrack] [Vyhrajte SVIP | / soutěž] [Léčba] [FreeVipSteam] (de_dust2) Platnost všech zákazů vypršela0 Prosím o vyreseni. popripadne demo !!! 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 5 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Wstaw plik DD2-TerryDem.dem znajdziesz je w folderze cstrike. Na spokojnie sobie to przetłumaczysz w google. Jak już znajdziesz to wyślij ten plik poprzez zippyshare.com albo ufile.io A jakiegoś moderatora prosił bym o przeniesienie tego tematu do działu UBT prośby o odbanowanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik ondejko Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Ja chci videt videt vycasovane demo, ktere ma tocit ADMIN !!! Ne nejake demo co mam v cstrike. https://www35.zippyshare.com/v/T8ujtlhi/file.html Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 6 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @ BlackBear 24h na rozpiskę demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BlackBear Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) @ Fajczu mam problemy ze steamem i bym po prosił aby jakis UBT rozpisal. Jesli moze. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez BlackBear 1 https://steamcommunity.com/groups/240kmPEEK Odnośnik do komentarza
Użytkownik ondejko Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 49 minut temu, BlackBear napisał: @ Fajczu Mám problémy s steamem a musím požádat o nějaké UBT k zápisu. Pokud to jde. Kdyz mas problem, ze neco mam mas tocit demo !!! A ne se spolehat na jinaci dema. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 6 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Jak wrócę z pracy to rozpisze, chyba że ktoś @ UBT CS 1.6 mnie wyprzedzi. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 6 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Ja na tym demku nic podejrzanego nie widzę, normalne strzały, brak jakiegokolwiek wspomagania widzenia. Demko czyste. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 6 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi