Użytkownik K0Z4K Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 1. Imię: Hubert 2. Wiek: 15 (ale jestem ogarnięty 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dużo, ok 8h mniej więcej co godzine zeby sprawdzić co sie dzieje itp. 4. Co chciałbyś zmienić: Jak narazie jest wszystko w doskonałym porządku 5. W czym chciałbyś pomóc: W wszystkim co możliwe 6. Dlaczego akurat ty: Ponieważ chciałbym spróbować swoich sił, i sieć mi sie bardzo podoba i chce zostać na dłużej 7. Staż na forum: krótki ale będę nadrabiał 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem, i nie było na mnie skarg 9. Miejsce na 10 reklam sieci: W miare możliwości zrobię Link to comment
Marves Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Definitywnie nie, - Staż - Aktywność - Ledwo znam - Z Trivorem i Bumem dajemy sobie świetnie radę, więc jak na razie nie potrzebujemy pomocy Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 31, 2018 Zasłużony Share Posted October 31, 2018 Nie -/+ podanie -jest 2 moderatorow którzy dają sobie rade -aktywnosc na forum -ostrzerzenia na forum -raaczej nii kojarze -/+ wiek Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 31, 2018 Zasłużony Share Posted October 31, 2018 No raczej to jest jakiś żart... Sprint po rangi? Na NIE: -wiek -WZÓR SKOPIOWANY, wygląda okropnie -masz warna Przestań latać za rangami i zajmij się jednym celem, na resztę przyjdzie czas. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Na nie -warn -2podania w jedny dniu -brak aktywności Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Na nie. - piszesz 2 podania - wiek - skoro piszesz 2 podania tzn ze nie znasz regulaminu. a co do innych, to pisanie „dajemy sobie radę” lub „jest wystarczająco osób” to nie wy o tym decydujecie wiec się nie wypowiadajcie. Skoro jest otwarta rekrutacja tzn ze jednak kolejna osoba się nie zmarnuje. I @AdeK pisalem Ci na GG żebyś dodał do regulaminu, że to nie jest powód. Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 31, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 31, 2018 (edited) Na nie Ruch na forum nie jest jakoś specjalnie duży, wszystko jest ogarniane na bieżąco Podanie na kolanie Nie znany Warny Edited October 31, 2018 by Trivor Link to comment
cannabis 0101 Posted October 31, 2018 cannabis Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts