Użytkownik K0Z4K Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Imię: Hubert Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ nie ma opiekuna i mógł bym pomóc właścicielom Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jestem właścicielem 2 serwerów COD MOD i DD2 Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Coś o sobie: Mam na imię Hubert, pochodzę z małej wioski (Mazowieckie). Interesuje sie informatyką, a na 1 miejscu jest mechanika, kiedyś rozłożyłem i złożyłem yamahe 85 (cross) ponieważ trzeba było wymienić tłok który pękł również trzeba było zmienić okleiny itp. Link to comment
Marves Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Y nie,? - Dwa podania napisane w ciągu 20 minut + Wiek + Doświadczenie Skreśla Cię tylko to, że napisałeś 2 podania w 1 dniu. Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted October 31, 2018 Zasłużony Share Posted October 31, 2018 No niestety jestem na nie, za szybko lecisz po rangi: -2 podania w jednym dniu -wiek, ale można na to przymknąć oko -wzór skopiowany, brzydko wygląda 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 -2podania w jedny dniu +doświadczenie +/-wiek sory jestem na nie Link to comment
Użytkownik 3wflowklika Posted October 31, 2018 Użytkownik Share Posted October 31, 2018 Na nie: -Dwa podania w ciagu jednego dnia -/+ wiek - mało Cie widuje na serwerze + Amx + FTP Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 31, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 31, 2018 Nie Aktywność Podania spam Wiek Link to comment
cannabis 0101 Posted October 31, 2018 cannabis Share Posted October 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts