Użytkownik _AiMeRek_YT_ Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Twój nick na serwerze: TwojStaryOgoras Nick admina banującego: ph1zi Dostałeś bana, gaga czy muta?: Za ping Czas oraz data bana: Data nadania bana: 07/08/21 00:17:23 Data zakończenia bana: 07/08/21 00:17:23 Długość bana: 0 minut Serwer na którym dostałeś bana: Dostałem na Only Mirage #1 ale nie mogę wbić na żaden serwer StrefaSkilla Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wbiłem sobie wieczorkiem na serwer trochę postrzelać bez stresu i pooglądać jakiego live w tle. Nagle mój ping zaczął skakać do nawet 600/700 i były nawet chwilowe "freezy" internetu. Dostałem kicha "ogarnij lagi". Myślałem że będę miał te lagi przez chwilę także wbiłem na serwer z powrotem i grałem normalnie z jakieś 5 minut. Nagle sytuacja z pingiem powtórzyła się i tym razem dostałem bana. Moim zdaniem powinienem dostać jakiegoś kicka "Jeżeli jeszcze raz wejdziesz na serwer z lagami - ban" a nie od razu dawać bana za zwykłe problemy techniczne. Link do Sourcebansa z twoim banem: Nie wiem jak dać link do tego, więc dam zrzut ekranu. Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kutangens/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: @ Admin CS:GO @ Właściciel Serwera @ Właściciel Serwera Only Mirage @ Opiekun CS:GO Only Mirage #1 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Nie nie, problem w tym, że twój ping jest stabilny, utrzymuje się na 30 około, a twój model się teleportuje dla innych graczy. Z początku myślałem że jest to fake lag, potem napisałeś że wina dostawcy. Niestety, czy wina dostawcy czy fake lag, tak czy siak uniemożliwiasz innym rozgrywkę, bo się teleportujesz cały mecz. Dałem bana na 30 minut, ale wskoczył perm. Już Ci daje UB, ale musisz to ogarnąć. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi