Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Awans/Degradacja: Degradacja Nick: @ K_O_T_E_ Z rangi: Admin discord Na rangę: Użytkownik Powód: Niewykonywanie poleceń, admin robi co chce robi kanały bez mojej wiedzy, resetuje kanały bez mojej wiedzy itp, + usuwa moje giveaway całkowicie nie pytając mnie. Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez D_E_X_T_E_R 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kiweqs Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Powiem tak więc no Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) byłeś moim kolegą który był aktywny więc chciałem dać ci szansę ale jak widzę nie opłacało się ; D, a że trochę pomogłem to wiesz Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez D_E_X_T_E_R Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kiweqs Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 11 minut temu, D_E_X_T_E_R napisał: byłeś moim kolegą który był aktywny więc chciałem dać ci szansę ale jak widzę nie opłacało się ; D, a że trochę pomogłem to wiesz No wiesz pewnie tak, wysłałeś mi linka żebym napisał rekru jak jeszcze adminem byłeś a zrobiłem tylko usunąłem syf giveaway z wysyłaniem stanowisk i tak nikt by nie wysłał więc pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 mam wysłać ile rzeczy zrobiłeś bez mojej widzy? np role head admin itp ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi