Użytkownik szmela Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Imię: Piotr (♡SZM3LA♡) Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem adminem na tym serwerze, dużo czasu tam spędzam. Sporo osób znam i sporo zna mnie. Poprzedni opiekun dostał degrada, więc chciałbym sprawować porządek na serwerze : D Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS:GO Only Mirage #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekunem nie, ale adminem zdarzyło mi się być parę razy. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7-8/10 (śr. 7,5 więc chyba nie jest źle) Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Kwestia dogadania się Coś o sobie: Mam 19 lat, od paru lat gram w csa i no, nie wiem co jeszcze powiedziec XDD 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 18 godzin temu, szmela napisał: Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Kwestia dogadania się Napisz do @ Trivor żeby się dogadać w tej kwestii Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jaruś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 na tak +spełnia wymagania +jest rozpoznawalny na serwerze +kultura osobista Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALAT Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Oczywiście że na tak! + kulturka + widzę dość często na serwerze + wiek Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ranga bedzie dodana po skladce Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi