Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - teka

Jo[K]eR.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Jo[K]eR.
2. Nick oskarżonego: teka
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 07.08.2021 - 22:29:38
5. Powód skargi:  "ogarnij kulturke"
6. Opis sytuacji: dla beki napisalem "teka debilu xddddd" a ten po chwili namysłu i podpowiedziach od innych graczy dał mi bana na 1dzien XD?  skoro napisanie debilu daje ban na 1 dzien to co było by jakbym napisał ch.. ? perma by dał ? i bana daje mi ktos kto w powodach banow nie jednokrotnie wpisywal wulgaryzmy xdd szkoda ze teka nie dal bana dwom kolesiom co sie wyklinali wiec albo banuje jak trzeba wedlug regulaminu jaki jest albo po swojemu bo narzie to daje po swojemu bany. koles ma 31lat XDDD  załosne. admin ktorego caly tydz nie ma a wbija tylko w jeden albo 2 dni zajebisty admin hahahhaa @ TeKa  cos napiszesz w temacie? moze cos z tym jest ze slowo debil cie tak uraza...  @ Shoter  dobieraj administracje staranniej bo tacy admini co sie przywalaja o wszystko tylko odstraszaja nowych graczy. stawiam mine przed wejscie gdzie mozna ja ominac z prawa i z lewa oraz przeskoczyc a ten juz z geba do mnie o miny 
7. Dowody (SSy/Demko/):  hltv

• Ha ha 1
  • Użytkownik

sam sie prosiles caly dzien o to. jak nie miny to inne akcje. odpocznij zastanow sie nad swoim zachowaniem potem wejdz na serwer i rozgarniaj sie jak wiekszosc graczy. tyle o de mnie

20210807223002_1.jpg

• Ha ha 2
  • Użytkownik

czegos tu nie ogarniam...

skoro admin moze wyklinac graczy i nie ponosi za to zadnej kary >  

to dlaczego zwykly gracz za napisanie "debilu" dostaje bana na 24h ?  teka z toba jest cos nie tak rok mlodszy jestes ode mnie ale glupszy niz moja 4 letnia córka

nie rozumiem po co wstawiles screena jak sam napisalem i sie przynalem do tego co napisałem XDD on rozumu widocznie ci brak i to bardzo od poczatku masz jakis problem do mnie

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

rozwiazany.png

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]