Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eSX Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: eSX Imię: Dawid Wiek (dokłada data): 19 lat, 26.01.2002r. SID: 0:0:456304383 Znajomość AMXX*(1-10): Myślę, że mocne 6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem w stanie poświęcić pomiędzy 1-4 godziny. Zależnie od tego ile będzie tematów oraz w ilu z nich będę potrzebny. Opisz siebie: Nazywam się Dawid, interesuję się szeroko pojętą informatyką, po trochu z każdego "odłamu" tej dziedziny. Oprócz tego gram w piłkę nożną i siatkówkę. W te wakacje jestem dosyć nieszczęśliwym człowiekiem, już trzy razy zrobiłem sobie krzywdę, a teraz jestem uziemiony, przez zerwany staw. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ wydaje mi się, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Jestem ambitny, konsekwentny, odpowiedzialny. Nie lubię cheaterów, których lubię banować. Kiedyś byłem na tym stanowisku u nas na forum i nie było ze mną żadnych problemów. Czy miałeś styczność z AMXBans?: Tak, jak wspomniałem, byłem już członkiem UBT na strefie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/8. Ostatnimi czasy trochę ego się pokazało i w jednym podaniu dosyć wysoko się oceniłem, ale czas zejść na ziemię, bo rzeczywistości nie da się oszukać. Kontakt: Steam, forum, FB. 11 4 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Nareszcie jakieś porządne podanie, długo takiego tu nie widziałem. Ten pan wiele razy udowodnił na forum, że jest inteligentny oraz obyty. W różnych sprawach, a po jego wypowiedziach jestem w stanie stwierdzić, że będzie rozwiązywał problemy, zamiast je tworzyć. Dlatego jestem za daniem Ci szansy na tej posadzie. Ładnie i przejrzyście napisane podanie, jesteś osobą bezkonfliktową i ogarniętą. Na forum również często aktywny, no i "wieloletnie doświadczenie w Cs". 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jestem na tak, pokazujesz się na serwerze DD2 #1 dosyć często, jesteś odpowiedzialnym oraz konsekwentnym adminem na serwerze, myślę że także poradził byś sobie w UB-Team. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ViLoNe Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 To podanie z Twojej strony to powinna być tylko formalność Kolega odgrywał na tej sieci wiele ról i nie przypominam sobie, żeby były związane z nim jakieś problemy. Człowiek ten jest rozsądny w swoim działaniu, pomocny dla graczy i posiada odpowiednie doświadczenie Jeżeli byłbym na nie pod Twoim podaniem nie mógłbym spojrzeć sobie w oczy w lustrze Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Z tego co zauważyłem od dłuższego czasu to jakiejś napinki z aktualnymi członkami UBT nie masz, jakoś żyjecie "w zgodzie" i nie widziałem gówno burz z waszych stron. Swoją wiedzą już wykazałeś się parę razy rozpisując demka - często prawidłowo, jeśli rozpiszesz demka prawidłowo, na pewno zawitamy cię w naszych progach. Aktualnie nie mam czasu i tylko szybko przelatuje niektóre działy na forum, lecz zauważyłem, że czasem załoga nie może się wyrobić w czasie z jakimś tematem, dlatego dodatkowa para rąk w tym momencie się przyda na pewno. Także zapraszam Cię na priv, a końcowy werdykt pojawi się tutaj. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Jestem zdecydowanie na tak, dużo gra na dd2 #1 i ma bardzo duże doświadczenie, jest odpowiedzialnym adminem, i myślę że bardzo dobrze poradził by sobie w ub-tem. ; D 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Podanie przyjmuje, kandydat zdał testy Gratuluję i powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi