Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - eSX

eSX

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie jakieś porządne podanie, długo takiego tu nie widziałem. ;)

Ten pan wiele razy udowodnił na forum, że jest inteligentny oraz obyty. W różnych sprawach, a po jego wypowiedziach jestem w stanie stwierdzić,  że będzie rozwiązywał problemy, zamiast je tworzyć. Dlatego jestem za daniem Ci szansy na tej posadzie. Ładnie i przejrzyście napisane podanie, jesteś osobą bezkonfliktową i ogarniętą. Na forum również często aktywny, no i "wieloletnie doświadczenie w Cs". 

• Dzięki 1
  • Stały Bywalec

Jestem na tak, pokazujesz się na serwerze DD2 #1 dosyć często, jesteś odpowiedzialnym oraz konsekwentnym adminem na serwerze, myślę że także poradził byś sobie w UB-Team.

• Dzięki 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

To podanie z Twojej strony to powinna być tylko formalność

Kolega odgrywał na tej sieci wiele ról i nie przypominam sobie, żeby były związane z nim jakieś problemy. Człowiek ten jest rozsądny w swoim działaniu, pomocny dla graczy i posiada odpowiednie doświadczenie

Jeżeli byłbym na nie pod Twoim podaniem nie mógłbym spojrzeć sobie w oczy w lustrze

Pozdrawiam :pepolove:

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Z tego co zauważyłem od dłuższego czasu to jakiejś napinki z aktualnymi członkami UBT nie masz, jakoś żyjecie "w zgodzie" i nie widziałem gówno burz z waszych stron. Swoją wiedzą już wykazałeś się parę razy rozpisując demka - często prawidłowo, jeśli rozpiszesz demka prawidłowo, na pewno zawitamy cię w naszych progach. Aktualnie nie mam czasu i tylko szybko przelatuje niektóre działy na forum, lecz zauważyłem, że czasem załoga nie może się wyrobić w czasie z jakimś tematem, dlatego dodatkowa para rąk w tym momencie się przyda na pewno.

Także zapraszam Cię na priv, a końcowy werdykt pojawi się tutaj.

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Jestem zdecydowanie na tak, dużo gra na dd2 #1 i ma bardzo duże doświadczenie, jest odpowiedzialnym adminem, i myślę że bardzo dobrze poradził by sobie w ub-tem. ; D 

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Podanie przyjmuje, kandydat zdał testy :D

Gratuluję i powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]