Użytkownik sQizi Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Twój nick na serwerze: ミ Vixa 彡 Nick admina banującego: Nie mam pojęcia Dostałeś bana, gaga czy muta?: Muta Czas oraz data bana: 2 dni temu (?) Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Przez kilkanaście minut razem z innymi osobami (a było ich sporo) zaczęliśmy wydawać różne dźwięki (pterodaktyla, śpiew, okrzyki etc). Nikomu to również chyba nie przeszkadzało bo nikt nie narzekał. Po dłuższym czasie przyszedł admin i zbanował na czat oraz mikrofon mnie wraz z resztą. Link do Sourcebansa z twoim banem: - Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/sqiziaccbitch/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: - Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Minęło już 48h od nadanie muta, wiec regulaminowo się spóźniłeś. Ale okej, zobaczymy co admin ma do powiedzenia w tej sprawie. @ RUTEK 24h 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik GHOST. Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Co mam tu wyjaśniać zachowujecie sie jak zwierzeta na tym serwerze, nie jedno krotnie prosze o ogarniecie sie co nie ktorych z was,a pozniej zdziwienie że mute. Widzę że nabrałeś rozsądku skoro piszesz o unmute więc, moge stwierdzić że nabrałeś trochę do głowy oleju i można mu dać 2 szansę Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez RUTEK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sQizi Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Znaczy inaczej, nie było, bynajmniej nie widziałem odzewu od ciebie. Jakby tak było to sądzę, że ja w raz z resztą osób która się tak zachowywała przestałaby. Więc albo nie dałeś nam ostrzeżenia albo nie zauważyłem go . Ale co będę się kłócić, sądzisz że mogę dostać drugą szansę to biere Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi