420 KushMan Opublikowano 8 Sierpnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Nick: KushMan (Nick na forum zostanie zmieniony po przyjęciu podania) Imię: Robert Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 8.5/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): - Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199067539065/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Składka Obowiązkowa[Tak/Nie]: Tak bez problemowo, lecz chciałbym poczekać z zapłaceniem składki tydz/2-tyg zobaczyć jak serwer się rozkręci. Dlaczego ty: Posiadałem dawniej na jailbreak StrefaSkilla strażnika także admina znam obowiązki które trzeba pełnić jako administracja serwera. Co tu więcej napisać jestem miły,pomocny a także aktywny na serwerach StrefaSkilla jak i na forum. Nigdy nie było ze mną problemu, zawsze rozwiązywałem sprawy jak należy. Pisze podanie przed startem serwera żeby pomoc w rozkręceniu serwera, tym bardziej że się dowiedziałem że stara paczka wraca. Zrezygnowałem z admina jailbreak z powodu braku zaangażowania właściciela w serwer jak i brak osób grających na serwerze, chciałbym wrócic do administracji jailbreak i utworzyć grupę jaka była kiedyś. Dlaczego starszy admin nie admin na początek- ponieważ myśle że jestem odpowiednią osobą na te stanowisko. Wymagania: Minimum 16 lat. ✔ Counter-Strike 1.6 na STEAM. ✔ Sprawna umiejętność korzystania z komend admina. ✔ Minimum miesiąc stażu na randze Admin Serwera. ✔ Minimum miesięczne konto na forum, 35 postów oraz brak warnów. X Posiadam 2x warn na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Serwer ruszył gdybyś widział kolego aktualnie gra 6 osób nie poszukuje jak narazie straszego admina zacznij od admina Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Zabójca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi