Torfowisko Torf Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Strażak wrócił z pracy do domu i mówi do małżonki: - Słuchaj mamy wspaniały system u nas w remizie. Kiedy zadzwoni pierwszy dzwonek, ubieramy nasze kurtki. Kiedy zadzwoni dzwonek drugi - zjeżdżamy po rurze na dół. Dzwoni trzeci dzwonek i wszyscy już siedzimy w wozie. Od dzisiaj chcę, żeby w tym domu obowiązywała podobna zasada. Kiedy powiem do Ciebie "dzwonek pierwszy", masz się rozebrać. Kiedy powiem "dzwonek drugi" masz wskoczyć do łóżka". Kiedy powiem "dzwonek trzeci" zaczynamy całonocne pieprzenie. Następnej nocy mąż wraca do domu i woła: - Dzwonek pierwszy. Żona rozebrała się do naga. - Dzwonek drugi - zawołał strażak i żona wskoczyła do łóżka. - Dzwonek trzeci - i zaczęli uprawiać seks. Po dwóch minutach żona woła: - Dzwonek czwarty! - Co to jest dzwonek czwarty? - pyta zdziwiony mąż. - Więcej węża - odpowiada żona - jesteś cholernie daleko od ognia. xDD 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dobre, bo moje 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 10 Sierpnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik grecje Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 He he he he 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Haha czegoś takiego jeszcze nie słyszałem 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 10 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 HAHAHAAHAHAHAH xDD Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 11 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Nie mogę 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi