Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Siemanko, moja nowa praca zrobiona o 4 w nocy w jakieś 20 minut XD (Pisze nowy temat ponieważ moim zdaniem poprzedni powinien już być zamknięty xd) Chętnie poczytam waszą opinie na ten temat. Jeśli chodzi o pixele to no raczej się nie da zrobić gifa z after effects'a żeby nie było pixeli jeśli jest to nie poznałem jeszcze takiej opcji @ CLYDE Wiesz co ja się staram na tyle umiem i robię to o czym mam wiedzę. Z after effects nie pracuje dużo i cały czas próbuje wzbogacić się o nową wiedzę jeśli chodzi o ten program, ale nie spędzam w nim dużo czasu i zbyt często więc niektóre rzeczy po prostu zapominam. Dzięki za ocenkę Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez DJ GOD (OF ALL) ;) 1 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 11 Sierpnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 zrobiłeś coś w tej pracy oprócz dodania napisów? XD generalnie trochę mało czytelne ta czcionka i kolorystyka.. przynajmniej jakiś obrys by się przydał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Jeżeli się spodoba i będzie odpowiadać to redaktorzy mogą używać grafiki 3 1 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @ Redaktor 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 W dniu 12.08.2021 o 17:25, DJ GOD (OF ALL) napisał: Jeżeli się spodoba i będzie odpowiadać to redaktorzy mogą używać grafiki Fajnie to wygląda, ALE animacja byłaby tylko raz jak się otworzy temat i jest to wtedy zwykły napis ciągle ;/ już ta grafika co jest obecnie jest lepsza pod względem wyglądu. Jak byś zrobił, że animacja będzie się powtarzać co np. 10sekund to spoczko, weźmiemy to do działu wtedy // A i jak by dało radę zrobić, że jeden z tych napisów jest biały Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jestem na NIE Myślę że na ten moment nie trzeba zmieniać napisów bo są dobre. Odnośnik do komentarza
Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 te 2 pierwsze prace to takie no w paincie bym lepsze zrobil, ten gif fajny by byl 15 lat temu (pomijajac fakt ze dodales tylko napisXD) a ten avatar tez taki 2/10 co do napisu dla redakcji, niebieski gradient i napis bez tla, wow, ale super! Nie no, troche nudne 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi