Użytkowniczka Natalka<3 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 1. Twój nick: Natalka 2. Nick oskarżonego: Krystian/Jedrzej 3. IP/SID oskarżonego: "Krystian" 525 VALVE_0:4:721117936 / Jedrzej" 524 STEAM_0:0:518512654 4. Data i czas zdarzenia: Wczoraj 5. Powód skargi: Brak podań adminów serwera/ brak znajomości regulaminu 6. Opis sytuacji: Jest 2 adminów na serwerze lecz nie posiadają rangi na forum jak i podania na forum o strażnika/admina. Pan Krystian nie zna regulaminu pod koniec mapy zrobił fk i jeszcze się beszczelnie kłócił z takim chlopakiem, po prostu wydał polecenia "przechodzicie ten tor kto ostatni przejdzie ginie na moj gong fallstart karany smiercią" i to tyle a zostało 2 więzniów 1 poleciał szybko próbująć jak najszybciej przejśc 2 wszedł i wyszedł, strażnik serwera zabił 2 bo nie przeszedł toru lecz nie było nic mówione że zakaz oszukiwania itp. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://megawrzuta.pl/download/0734e1e125d536976c369f11ac49a278.html demko ogólnie wczoraj czas kolo 21/22 mapa: Jail__facebook_cstekno Dodam: @ Zabójca @ Trivor @ Jędrzej i Krystianek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) @ Jędrzej @ Krystian co masz na obrone? fakt fatkem zgadzam sie rangi na serwerze mają ale czemu nie zgłosili się to nie wiem dziękuje za przypomnienie zaraz się tym zajmę. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Zabójca Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Podania na forum nie robiłem paradoł. "Ala podanie" moje odbyło na dc gdzie zostałem przyjęty. W Krystiana sytuacji nie będę się odzywał bo to mnie nie dotyczy. A co do podania i rangi no faktycznie przepraszam postaram to zrobić jak najszybciej. @ Zabójca @ Natalka<3 Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Jędrzej Oznaczyć osoby zapomniałem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krystian1287 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja tak samo jak jędrzej na forum podania nie mam lecz po rangę się zgłosiłem została mi dodaną jakieś 45 minut temu Co do FK moim zdaniem to nie było FK jak mówisz mówiłem przechodzicie ale nie mówiłem bez oszukiwania prawda ale ty nie przeszłaś tylko Kliknełaś S I się cofnęłas a nie przechodziłaś nawet nie weszłaś do środka tylko się cofnęłas z toru więc cię zabiłem Regulamin oczywiście też czytałem Dzięki to tyle z mojej strony @ Zabójca @ Natalka<3 Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Krystian1287 Zapomniałem oznaczyć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi