Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 1. Nick: ProBroDziku 2. Wiek: 15 3. Coś o sobie: Mam na imię Kacper i pochodzę z Wielkopolski, kocham JB i czekałem na powrót tego serwa i chcę się stać u was strażnikiem. Mam dużo czasu ostatnimi czasy na granie u was więc z aktywnością nie będzie problemów. Jeśli chodzi o moje zainteresowania to: dziewczyny/kobiety, bieganie/jeżdżenie na rowerze, granie w gry szczególnie Jailbreak'a, słuchanie muzyki. 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 5. Doświadczenie: Miałem tutaj kiedyś strażnika i się dobrze spisywałem, komendy wszystkie praktycznie znam w konsoli, a regulamin znam prawie w 100%-ach 6. Mikrofon (Obowiązkowy): sprawny 7. Składka (Tak/Nie): tak WYMAGANIA: Dobra opinia. no oczywiście Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji. Raczej tak Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami). Mam Przegranych 15 godzin na serwerze. Nawet więcej Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew): Tak Sprawny mikrofon: Tak Aktywność na forum. Do nadrobienia NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO 'Nick - Strażnik' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. Jest 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) jestem na tak przyjmuję cię z powody małej ilości strażników znam cie z jb znam twoje możliwości zgłoś się na discord! / oraz po range strażnik jb wykazuj sie aktywnością oraz wypowiadaj się. Pozdrawiam! Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Zabójca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi