Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Waler

Waler^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Waler ^^
Admin banujący: Brykiet
Serwer:cod mod 201
Data zdarzenia:przed chwila
Opis sytuacji: Zdymas  mi dał bana na tydzien chodz tego nie ma w regulaminie :D  xd
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=242
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• GENERAL ALADEEN zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Waler
  • Użytkownik

Wbiłeś na speca i zacząłeś wyzywać @ Bracket od frajera, brudasa i innych niecenzularnych słów więc ciesz się, że nie dostałeś perma człowieku.

• Super 1
  • Użytkownik

A więc wbiłeś na spec po czym obrażałeś mnie słowami "śmie*, cwe*, szmat*, kurw*".

Nie jest to pierwszy raz kiedy wchodzisz na server i wyzywasz adminów.

Obrażałeś ostatnio innego admina  @ ZawadOne  i wczoraj wieczorem @ Gazela123  (kropka) po czym dał Ci bana na godzine.

Bardzo dobrze znasz regulamin servera i wiesz że admin może nadać bana wedle uznania, więc dostałeś na tydzień ciesz się że nie perm bo i tak wiem że po banie wrócisz i dalej będziesz wyzywał.

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2108121647-de_tuscan-1628779620-1628780820.zip

W ostatnich 2 minutach mapy jest popis pana @ Waler^^ .

1. Na serwerze obowiązuje kultura wobec każdego gracza, przekleństwa mogą być używane lecz z umiarem (czat głosowy i słowny). [Kick / Ban 5 min - na zawsze]

Jak napisał @ Rysio ciesz się że nie dostałeś perma.

Pzdr.

Zapraszam admina @ ZawadOne  i @ Gazela123 do wypowiedzi bo też ich obrażałeś za co dostawałeś bany.

@ 71.  Nic się nie dzieje, kolega stracił admina i mu odbija.

Edytowane przez Bracket
  • Użytkownik∙

Chuj w tego Admina i tak rezygnacja miała być pisana i chuj w ciebie nieudaczniku życiowy xd Idź Pobaw sie z dziećmi troche albo za robotę się weź i zostaw niewinnych ludzi w spokoju xd PS. dobrze napisałeś Pana Waler :D Szacunek musi byc :) Bo Liżesz dupcie dla włąsciciela cod mod :D zrób mu dobrze to moze i opiekunem serwera zostaniesz :D Chcecie to i perma dajcie xd POZDRO

Edytowane przez Waler^^
  • Ha ha 8
  • Użytkownik∙
40 minut temu, Rysio napisał:

Wbiłeś na speca i zacząłeś wyzywać @ Bracket od frajera, brudasa i innych niecenzularnych słów więc ciesz się, że nie dostałeś perma człowieku.

Jesteś jego starym że go bronisz ? :D Wiele osób mówi ze jest frajerem to czemu ja nie moge , :D

• Ha ha 1
  • Użytkownik
14 minut temu, Bracket napisał:

A więc wbiłeś na spec po czym obrażałeś mnie słowami "śmie*, cwe*, szmat*, kurw*".

Nie jest to pierwszy raz kiedy wchodzisz na server i wyzywasz adminów.

Obrażałeś ostatnio innego admina  @ ZawadOne  i wczoraj wieczorem @ Gazela123  (kropka) po czym dał Ci bana na godzine.

Bardzo dobrze znasz regulamin servera i wiesz że admin może nadać bana wedle uznania, więc dostałeś na tydzień ciesz się że nie perm bo i tak wiem że po banie wrócisz i dalej będziesz wyzywał.

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2108121647-de_tuscan-1628779620-1628780820.zip

W ostatnich 2 minutach mapy jest popis pana @ Waler^^ .

1. Na serwerze obowiązuje kultura wobec każdego gracza, przekleństwa mogą być używane lecz z umiarem (czat głosowy i słowny). [Kick / Ban 5 min - na zawsze]

Jak napisał @ Rysio ciesz się że nie dostałeś perma.

Pzdr.

Zapraszam admina @ ZawadOne  i @ Gazela123 do wypowiedzi bo też ich obrażałeś za co dostawałeś bany.

@ Gazela123 Witam Tez chcialbym sie wypowiedziec na temat bylego admina  Pana Walera,otoz Pan Waler w dniu wczorajszym zachowywal sie skandalicznie wyzywajac miedzy innymi  moja osobe. Ostrzegany wielokrotnie nie reagowal wiec dalem mu bana na 5 minut na ogrniecie sie to nie poskutkowalo. obrazal dalej, wiec  zbanowalem go na godzine  dajac mu jeszcze szanse na ochloniecie jak widac wyzej nie poskutkowalo.Jak nie chce mu sie  grac wyjscie jest tylko jedno odpuscic sobie ten serwer i dac ludziom  grac ,a nie sluchac jego wulgarnego jezyka.Tak  wiec popieram decyzje admina @ Bracket  bo gracz sobie zasluzyl

@ 71.  Nic się nie dzieje, kolega stracił admina i mu odbija.

• Użytkownik∙

Ja tam nie będę czasu marnował.
Screenshot_4.thumb.png.92b96a3ac992cc80cba609b3fb36b404.png
Mi nie trzeba 2 razy powtarzać. W razie odwołania proszę kierować się do opiekuna UBT lub SERWERA
http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=242

• Super 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]