Użytkownik∙ Waler^^ Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Nick z CS: Waler Admin banujący: Brykiet Serwer:cod mod 201 Data zdarzenia:przed chwila Opis sytuacji: Zdymas mi dał bana na tydzien chodz tego nie ma w regulaminie xd Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=242 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Wbiłeś na speca i zacząłeś wyzywać @ Bracket od frajera, brudasa i innych niecenzularnych słów więc ciesz się, że nie dostałeś perma człowieku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Co tu się dzieje. @ Bracket ; @ Shoter ; @ Mlynek ; " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) A więc wbiłeś na spec po czym obrażałeś mnie słowami "śmie*, cwe*, szmat*, kurw*". Nie jest to pierwszy raz kiedy wchodzisz na server i wyzywasz adminów. Obrażałeś ostatnio innego admina @ ZawadOne i wczoraj wieczorem @ Gazela123 (kropka) po czym dał Ci bana na godzine. Bardzo dobrze znasz regulamin servera i wiesz że admin może nadać bana wedle uznania, więc dostałeś na tydzień ciesz się że nie perm bo i tak wiem że po banie wrócisz i dalej będziesz wyzywał. http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2108121647-de_tuscan-1628779620-1628780820.zip W ostatnich 2 minutach mapy jest popis pana @ Waler^^ . 1. Na serwerze obowiązuje kultura wobec każdego gracza, przekleństwa mogą być używane lecz z umiarem (czat głosowy i słowny). [Kick / Ban 5 min - na zawsze] Jak napisał @ Rysio ciesz się że nie dostałeś perma. Pzdr. Zapraszam admina @ ZawadOne i @ Gazela123 do wypowiedzi bo też ich obrażałeś za co dostawałeś bany. @ 71. Nic się nie dzieje, kolega stracił admina i mu odbija. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Bracket Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Waler^^ Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Chuj w tego Admina i tak rezygnacja miała być pisana i chuj w ciebie nieudaczniku życiowy xd Idź Pobaw sie z dziećmi troche albo za robotę się weź i zostaw niewinnych ludzi w spokoju xd PS. dobrze napisałeś Pana Waler Szacunek musi byc Bo Liżesz dupcie dla włąsciciela cod mod zrób mu dobrze to moze i opiekunem serwera zostaniesz Chcecie to i perma dajcie xd POZDRO Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Waler^^ 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Waler^^ Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 40 minut temu, Rysio napisał: Wbiłeś na speca i zacząłeś wyzywać @ Bracket od frajera, brudasa i innych niecenzularnych słów więc ciesz się, że nie dostałeś perma człowieku. Jesteś jego starym że go bronisz ? Wiele osób mówi ze jest frajerem to czemu ja nie moge , 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PunKciK Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 14 minut temu, Bracket napisał: A więc wbiłeś na spec po czym obrażałeś mnie słowami "śmie*, cwe*, szmat*, kurw*". Nie jest to pierwszy raz kiedy wchodzisz na server i wyzywasz adminów. Obrażałeś ostatnio innego admina @ ZawadOne i wczoraj wieczorem @ Gazela123 (kropka) po czym dał Ci bana na godzine. Bardzo dobrze znasz regulamin servera i wiesz że admin może nadać bana wedle uznania, więc dostałeś na tydzień ciesz się że nie perm bo i tak wiem że po banie wrócisz i dalej będziesz wyzywał. http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2108121647-de_tuscan-1628779620-1628780820.zip W ostatnich 2 minutach mapy jest popis pana @ Waler^^ . 1. Na serwerze obowiązuje kultura wobec każdego gracza, przekleństwa mogą być używane lecz z umiarem (czat głosowy i słowny). [Kick / Ban 5 min - na zawsze] Jak napisał @ Rysio ciesz się że nie dostałeś perma. Pzdr. Zapraszam admina @ ZawadOne i @ Gazela123 do wypowiedzi bo też ich obrażałeś za co dostawałeś bany. @ Gazela123 Witam Tez chcialbym sie wypowiedziec na temat bylego admina Pana Walera,otoz Pan Waler w dniu wczorajszym zachowywal sie skandalicznie wyzywajac miedzy innymi moja osobe. Ostrzegany wielokrotnie nie reagowal wiec dalem mu bana na 5 minut na ogrniecie sie to nie poskutkowalo. obrazal dalej, wiec zbanowalem go na godzine dajac mu jeszcze szanse na ochloniecie jak widac wyzej nie poskutkowalo.Jak nie chce mu sie grac wyjscie jest tylko jedno odpuscic sobie ten serwer i dac ludziom grac ,a nie sluchac jego wulgarnego jezyka.Tak wiec popieram decyzje admina @ Bracket bo gracz sobie zasluzyl @ 71. Nic się nie dzieje, kolega stracił admina i mu odbija. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ja tam nie będę czasu marnował. Mi nie trzeba 2 razy powtarzać. W razie odwołania proszę kierować się do opiekuna UBT lub SERWERA. ~ http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=242 2 1 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi