Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura):Avatar Tematyka:brak Kolorystyka:czarny,biały,zielony, Rozmiar:Na forum Napisy: Grzesiu PDW Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje:brak Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):tak Wynagrodzenie:reputacja Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Pigułsonuwerpeek Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 tematyki brak więc coś takiego zrobiłem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Osobiście podoba mi się fioletowe aczkolwiek zrobiłem również zielone tak jak chciałeś @ Pigułsonuwerpeek 2 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, DJ GOD (OF ALL) napisał: Osobiście podoba mi się fioletowe aczkolwiek zrobiłem również zielone tak jak chciałeś @ Pigułsonuwerpeek Ta twoja praca na fioletowo jest kotem 13 godzin temu, marcinek;^^ napisał: tematyki brak więc coś takiego zrobiłem. Fajna praca Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Pigułsonuwerpeek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi