Użytkownik Bason Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick z CS: BOTEK123PL/JESZCZE CIENIAS/BASON Admin banujący:oro koroner Serwer:dd2 Data zdarzenia: Dosłownie z 10/15 minut temu Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2906 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ???? Ban za darmo, bo mnie pomylił typek z jakimś letkakostka bo mam głos podobny??? opis sytuacji jest skarga, tutaj jeszcze wycinek z konsoli w razie czego: DARMOWY ADMIN bez SKLADKI. Napisz podanie w szybkiej rekrutacji na StrefaSkilla.pl *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* Oro Koroner : Letkakostka = BOTEK = jak tam ? *** killed W!nn3R with a headshot from ak47 *** [SKINY POSTACI] Od 17.04 mozesz kupic skiny postaci pod /SKLEPSMS! *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* Oro Koroner : glos ten sam *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* Oro Koroner : siema [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'LETKAKOSTKA nara smieciu' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:441704925' [AMXBans] Your IP: '91.192.2.193' [AMXBans] =============================================== *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* Oro Koroner : narqa vs mieciu\ Patrycho dropped [GameTracker] GT na serwerze? Juz dostepne! Komendy: /gt /gtlink W konsoli: amx_gametracker "nick" "link / open" Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Completed demo Connecting to 147.135.199.97:27015... Connection accepted by 147.135.199.97:27015 Edit. Dopisałem w nicku PL bo zapomnialem i dalem tylko BOTEK123 zamiast BOTEK123PL Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Bason Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @ OroKoroner ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bason Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Za taka akcje admin powienien od kopa polecieć, to jakiś śmiech na sali ??? EDIT DLA KORONERA: WIDZIAŁEM CIE NA PARU SERWERACH KILKA RAZY MOŻE NAWET TUTAJ, NIGDY NIE NAZWAŁEŚ MNIE LETKA KOSTKA MIMO ZE GRAŁEM CHYBA PRZY TOBIE Z 10 RAZY NA NICKACH: JESZCZE CIENIAS/BASON TO MÓJ STARY STEAM TYLKO NA NIM GRAŁEM CHORY TYPIE https://steamcommunity.com/profiles/76561198070993401 + obecny który zbanowałeś... Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Bason Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bason Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Chłopie to wiedz że to nie jestem ja, pomylileś mnie z jakimś typem i wjebales mi permabana za darmo... liczyłem chociaż na jakieś przepraszam ale widze że jesteś nieugięty w swojej nienawiści do jakiegoś letkiego kostki Nowego serwera sobie szukać? nie rozsmieszaj mnie chlopie, nie bede mial darmowego permabana bo Tobie sie tak widzi, wyebane mam w Ciebie nie znam Cie, napisalem ta skarge tylko dlatego że mnie wyzywales i dales permabana, w dupie Cie mam, liczę tylko na wyjaśnienie i słowo PRZEPRASZAM nic więcej mi nie trzeba :p EDIT: CZĘSTO TU GRA MÓJ ZIOMEK GRZENIU, PEWNIE GO ZNASZ NIE WIEM MAM GO ZAWOLAC TUTAJ ŻEBYŚ MI UWIERZYŁ CZY DALEJ BĘDZIESZ W ZAPARTE SZEDŁ? Z kiedyś tu pamiętam admina SZADI mogę też go poprosić żeby wszedł poświęcić chwile Cię oświecic... Znajdzie się pewnie więcej oporowców lub ludzi których mozesz znać i Ci powiedza że ja to jestem BASON a nie jakiś Twoj wróg letka kostka, nie wiem czy jakiś nacpany jesteś chłopie czy co? jak to inaczej wyjaśnić, to jest daremne nawet zemna tego nie wyjaśniłeś tylko w 5 sekund mi dałeś bana bo dostawałes w dupsko na serwerze... Edit: Zapraszam ts.strefaskilla.pl publiczny maks 2, bede tu siedział z godzine pozniej mam Cię gdzieś, nie muszę Ci w sumie nic udowadniać robie to z właśnej woli, czekam na unbana pozdro Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Bason Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Póki co to jakiś śmieszny offtopic Czekamy na KONKRETNE dowody @ OroKoroner 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi