Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: Administratora serwera OM#1 2. Twój nick na serwerze: DJ GOD (OF ALL) 3. Nick osoby oskarżonej: @ ALAT 4. Dlaczego składasz skargę: Ponieważ olał to że typ gra na aktywnym banie 5. Data i godzina zdarzenia: Około 14:35 może wcześniej. 6. Opis sytuacji: Wbił sobie na serwer gracz o nazwie "<3_love_is_die_" który otrzymał bana kilka dni temu od admina @ Holek (któremu swoją drogą dziękuję że wszedł na serwer jak go poprosiłem o zbanowanie kilku osób nie jak admin na którego składam tą skargę który mnie usunął XD) za wh. Napisałem na U@ kilkukrotnie adminowi że ten gracz otrzymał kilka dni temu bana od innego admina za wh, po jakiejś chwili admin poszedł na specta posiedział tam z kilka minut (prawdopodobnie go sprawdzał XDDDD) po czym wrócił do gry, a z graczem nic nie zrobił co świadczy o jego braku kompetencji do posiadania takiej rangi na serwerze. Poprzednim razem gdy na serwerze był odpał poprosiłem @ ALAT w prywatnej wiadomości żeby wszedł na serwer ponieważ jest odpał (admin był wtedy w grze odpowiadał mi i zamierzał grać skrzydłowego) ale, jedyne co zrobił z tym to mnie zablokował/usunął. Admin ten również ma "wywalone" w to aby na serwerze była kultura i porządek, jeden gracz wyzywał drugiego (przy nim) a admin kompletnie nic z tym nie zrobił. Nawet jak doszło do sporu między dwojgiem graczy @ ALAT nie ostrzegł żadnego z nich. Takie postępowanie administratora na serwerze moim zdaniem jest nie do pomyślenia, ponieważ admin powinien od razu zareagować na to gdy ktoś kogoś wyzywa lub stwarza kłótnie z innymi osobami na serwerze. Oczekuję aby admin otrzymał ostrzeżenie oraz żeby została z nim przeprowadzona rozmowa na temat postępowania z różnymi graczami w sytuacjach gdzie ktoś łamie regulamin. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210814-140041-181240782-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1441.zip Tutaj link do bana oto tego gracza: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=love_is_die&advType=name Gracz ten również dostał permbana na innym forum za duplikacje kont co musiało być spowodowane poprzednim banem za wspomagacze. Z mojej strony to wszystko. Mam nadzieje że dobrze się czytało. Miłego dnia Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez DJ GOD (OF ALL) ;) 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Admin nie jest zobowiązany do tego, żeby banować kogoś za multikonto, tylko dlatego że ma taki sam nick. Mógł, lecz jak na moje nie musiał, choć mógł się upewnić w UBT. 2. Reszta oskarżeń to tylko zarzuty, brak dowodów. @ ALAT spisuje się Ok jako admin, wiec ten zbiór oskarżeń które napisales, bez poparcia dowodami, nie wiele zdziała. Dodatkowo, gdy admin nie jest obecny na serwerze, i jest zajęty chociażby gierką, nie musi mieć ochoty odpisywać Ci, notorycznie mu spamiąc. Na przyszłość, wyślij jeden konkretny moment z dowodem, bo na nic mi tyle oskarżeń bez dowodów. Skontaktuje się w tej sprawie z adminem, i spróbujemy to wyjaśnić. Dzięki za nakreślenie problemu. Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 12:15 - 12:39- pierwsze wyzwiska + życzenie śmierci rodzicom (jeśli dobrze zapamiętałem) przy adminie 14:53 - kolejne wyzwiska 16:13 - "ku*wa umieraj" 16:23 - ciągle przekleństwa 17:54 - życzenie śmierci rodzicom oraz wyzwiska PRZY ADMINIE 18:03 - "hatfu na te ku*wy z nowym kontem" a admin nadal nic 19:59 - wbił na serwer typek który dostał perma za wh 21:42 - typo padł i wyzywał (admin słyszał bo gracz miał 5s na pdoa ie infa) 21:54 - zaczęła się kłótnia (ale admin niestety nie słyszał 22:39 - gracz wyzywa innego ( @ ALAT słyszy) 22:55 - 23:28 - zaczął kłótnie z innym graczem, wyzywał się a admin nic 25:20 - admin poszedł na specta Od tego momentu proszę oglądać Pana love is die (admin go sprawdzał i nie dał mu bana XD) 27:08 - wh u Pana love is die 27:22 - strzał od razu po wychyleniu. Trigger 27:41 - wychyla się prosto na typa. Wh 27:44 - wyzwiska (admin jest na spect) 28:07 - pan love leci na palę przed siebie nie sprawdzając nic. Wh 28:23 - pokaz skoków niczym Adam Małysz. Bh 28:31 - co prawda widział go sekundę wcześniej ale wcelował się wprost + trigger 28:50 - kolejny pokaz skoków Reszty mi się nie chce sprawdzać ale jest tego o wiele więcej później. Więc, jak widać admin nie reagował przez całą grę na wyzwiska, kłótnie innych graczy oraz nie obchodziło go to że na serwerze jest gracz używający wspomagaczy typu wh trigger oraz bh co tylko pokazuje jak bardzo @ ALAT nie powinien posiadać takiej rangi. Mam nadzieję że TERAZ @ ph1zi nie zamkniesz tak o po prostu tego i poczekasz na wypowiedź admina jak i sam sprawdzisz demko. Zdaje sobie sprawę z tego że demko nie jest rozpisane najlepiej ale zawsze coś prawda? #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi