Premium nezz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Imię: Antoni Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Nie ma na naszym serwerze żadnego Opiekuna. Mam różne ciekawe pomysły na konkursy dla użytkowników serwera. Ostatnim czasem jestem najaktywniejszym adminem co można zobaczyć po podliczeniu godzin. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak (już nawet raz wsparłem jako Admin u Trivora) Coś o sobie: Mieszkam w małym miasteczku nie daleko Wrocławia na Dolnym Śląsku. Interesuje się wyczynową jazdą na rowerze i motoryzacją. Staram się być miły i pomocny. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez nezz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @ Admin CS:GO Only AWP #2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Przyjmuje na okres próbny. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi