Użytkownik earth Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Nick z CS: earth Admin banujący: Błaszczyk Serwer: DD2 Data zdarzenia: 10 minut temu Opis sytuacji: - Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2985 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www48.zippyshare.com/v/pofYmB6j/file.html Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @ Błaszczyk 24h 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 2;57 //// dziwne te sprawdzanie było b+/- 4;15 /// psilent nad głową strzelił i weszło b+ 5;06 /// info od Boga? b+ 7;31 /// enemy nadbiega na pączki podejrzany to widzi i nie wychyla nejda dostał sekunde/dwie później więc to nie to go spłoszyło b+ 7;40 /// identyko sytuacja jak przy bramie, widzi w gornym że nadbiega enemy do dolnego to podejrzany cofka i ustawia się pod fraga b+ 7;57 /// b+ 8;17 /// cross przed bramę na enemy xDD od razu się zreflektował żeby za bardzo się nie spalic b+ 8;52 /// na tym fleszu też dobrze crossem za modelem leciał takie naciągane b+/- 9;10 /// Miał rzucić nejda, ale zobaczył że enemy wbiega do górnego, więc wyciągnął broń ahhh te momenciki b+\ 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 2:57 Chłop się nawet tam gościa nie spodziewał, bo zaczął przeładowanie B- 4:15 U mnie trafiony strzał i następny był na wysokości głowy B- 5:06 Normalne miejsce do spojrzenia z okna, potem normalny czas reakcji B- 7:31 No rzeczywiście nadbiega, aż w drugim pokoju słyszałem B- 7:40 Chłop spamuje "e", żeby go teammate uleczył. Minął się z nim to się cofnął. B- 7:57 B+/- 8:17 Mógłbyć przypadek, drzwi nie musiał patrzeć, bo były już zajęte. B+/- 8:52 Ostatni przeciwnik, chwile wcześniej zabił jednego na gali B- 9:10 Zdecydowanie akcja rozpiski B+ Potencjał jest, ale za mało do bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 2:57 clear b- 4:15 tu też czysto, trafia w głowę b- 5:05 tu słychać, że na B jest drugi przeciwnik, który strzela z bs'a/podestu b- 7:31 nie rozumiem tej czasówki, ale nic podejrzanego tu nie widze b- 7:41 to troszke śmierdzi, bo na radarze widzi swoich w górnym/przed górnym, ale ustawił się dosyć dziwnie tylko na jednego fraga(mowa o tym, który zbiega z górnego do dolnego). Z drugiej strony w całej sytuacji jednak słychać jego kroki, takie b+/- 7:57 to dosyćdziwne b+/- 8:17 może przypadek, może nie. Dla mnie na b+ 8:52 tu czysto b- 9:10 jak kolega wyżej wspomniał, zdecydowanie czasówka demka b+ Mieszane uczucia mam co do tego demka, z mojej strony 50/50, jestem skłonny dać bana, ale nie z czystym sumieniem. Zostawiam do oceny pozostałym UBT. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 2:57 b- 4:15 b- 5:06 b- dobrze było słychać tego ct jak skanował brame 7:31 +/- 7:40 +/- może i słychać tego ct, ale po zachowaniu lekko się pokazuję wspomaganie widzenia. 7:57 b- 8:17 b- 8:52 b- 9:10 +/- tutaj może zbieg okolicznosci, może wh, dość dziwna akcja. Jeśli chodzi o same nie wyrzucenie granata to nie pierwsza taka akcja że chciał rzucić ale zrezygnował. W 4 rundach tak było więc nie spalił bym odrazu tej akcji patrząc na całe demo. Dość lekkie przebłyski tego wspomagania widzenia były. Ale jak dla mnie te rozpisane czasówki nam tego nie potwierdzą. Za mało dowodów żeby dać bana, więc odemnie UB Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi