Użytkownik J4ro Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 1. Nick: シ 2. Czas i data zdarzenia: 08-09-21 23:32 3. Powód bana: Wallhack( kurde nie rozumiem nigdy nie cheatowałem, nawet nie wiem jak to gówno się włącza ) 4. Dowód w postaci screenów: macie w załaczniku 5. Coś od siebie: nie gram na cheatach serwer bo całym moim mieście polecałem, zajebisty serwer proszę o Pomoc. a dowód taki że mogę na dsc udostępnić ekran i kompa pokazać że tu żadnych cheatów nie ma. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 4.3 Odwołanie od bana można napisać maksymalnie do 48h od jego otrzymania. Piszesz odwołanie 8 dni po dostaniu bana, w międzyczasie admin dostał degrada a demko zostało usunięte z hostingu. W tej sytuacji nie da się już nic zrobić. Ban zostaje Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi