Właściciel Trivor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Hej, z racji tego, że mało miałem czasu na zajmowanie się serwerem Only AWP #1 postanowiłem go sprzedać. Na szczęście znalazła się osoba z forum, która go odkupiła więc serwer zostaje na sieci. Wszelkie sprawy z serwerem kierujecie teraz do @ Andrzej. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Wiadomo, znalazł sie jakiś gamoń co to kupił.. Kto jak nie ja 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zużyte trzeba oddać biednym XDDD Nie no fajnie że ktoś o niego bardziej zadba 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Czm nic nie mówiłeś to bym kupił Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Na pewno skorzystam i pogram tam 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi