Użytkownik wilq Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Dlaczego okrągłe pizze są dostarczane w kwadratowych pudełkach? 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Hmm, ponieważ są wygodniejsze a praktyczne?? 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 20 Sierpnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 ponieważ ziemia jest okrągła 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 A są? 🤣🤣 Myślałem, że w kształcie trapeza lub prostokątu są 🤣🤣 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Koszt produkcji kwadratowych opakowań jest mniejszy niż okrągłych, a zarazem w wolne rogi można sobie sosik postawić, więc i wygoda konsumenta :)))) ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi