Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1. Twój nick: @ ph1zi 2. Co chcesz zmienić: Chce, aby wprowadzono do regulaminu nowy podpunkt, odnośnie zakazu nadużywania bindów na te dźwięki „orgazmu”. Wszystko jest śmieszne, ale pod wyjątkiem ze jest to z umiarem i z głowa. Ostatnio się zrobiło to dość „modne” i jednocześnie nieznośne. Nie wiem szczerze kogo może bawić sluchanie męskiego orgazmu przez cała mapę. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Bo to irytujące, skoro nie można wydawać takich dźwięków przez mikrofon, to tak samo powinien być zakaz robienia tego za pomocą bindów. (mówią o spamie tego, z umiarem od czasu do czasu jak najbardziej) Pozdrawiam. 2 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Ja mam damski orgazm Co nie zmienia faktu, że jestem jak najbardziej za, nie tylko na OM#1, ale na każdym serwerze cs;go. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi