Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - White :D

Fallen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:Michaś 
2. Nick oskarżonego:White
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: Teraz
5. Powód skargi: Obraza gracza, nadużywanie mikrofonu, nieużywanie mózgu(o ile go posiada), 
6. Opis sytuacji: Jako admin pecie powinieneś zachować trochę kultury i szanować innych graczy w innym wypadku nie powinieneś reagować kiedy oni wyzywają Ciebie śmietniku ludzki 

Wchodzisz na serwer jako admin i po Twoim wejściu i tej olki jest 10x większy syf niż był przed Twoim przyjściem, więc chyba coś jest nie tak, drzesz ten swój głupi łeb na mikro ta olka robi to samo i się grać odechciewa z takimi rakami jak Wy, jeśli twierdzisz że Twoje zachowanie jest normalne, dlaczego więc potem jeśli ktoś odbija piłeczke w Twoją stronę wtedy go banujesz za to? Myślisz że jako admin jesteś ponad każdym czy jak? Proponuje Ci odstawić harnasie lub to tanie gówno, które wciągasz, jeśli jednak jesteś taki na trzeźwo to uderz mocno głową w biurko przed którym siedzisz wtedy może coś tam zacznie stykać w tym Twoim wodogłowiu. 

To tak słowem wstępu do admina, który myśli że mu wszystko wolno bo dostał flagi 2 raz w życiu i się zbytnio poczuwa, mianowicie kiedy zabił go jeden z graczy serwera to go zwyzywał, w następnej rundzie zrobiłem to samo w jego kierunku na U@ i dostałem banika na dzień XDD, Więc jak to jest, on sobie może wyzywać ludzi na prawo i lewo a kiedy robi to ktoś w jego kierunku to jest już źle i nie wolno obrażać? XD 

Facet banuje za kulture a sam za grosz jej nie ma, powody banów które daje "naucz sie kultury", "na drugi raz uważaj co piszesz kultura", "panu tez podziekujemy kultura" itd. nie dość że kretyn to w dodatku hipokryta, czasówek na demku znalazłoby się więcej, więc jeśli będzie interesować osobę sprawdzającą temat jak zachowuje się admin na serwerze to zachęcam do obejrzenia całego demka, pozdrówki 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www61.zippyshare.com/v/JwMdDg33/file.html

11:50 -  olka krzyczy na mikro a on razem z nią

23:30 - nazywa moją koleżankę (cytat) "Jebana pała, kurwa" + potem dalej brak kultury 

/Edit

Edytowane przez Fallen
  • Lubię to! 2
  • Super 4
  • Ha ha 4
  • WTF 1

HAHAHA.png.d798228c05999ba5bba5c85f38bff255.png

• Fallen zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - White :D
  • Użytkownik

Dobrze przyznaje się do tego że powiedziałem raz na kogoś ale nie nadużywam mikrofonu człowieku to ty mnie zaczołeś mnie cisnąć na u@ wiedz zapytałem się na sayu czy cytuje "coś jeszcze ?" ty dalej cisłeś mnie na u@ więdz bana dostałeś ale co ty gadasz tylko do ciebie raz powiedziałem na mikrofonie do ciebie a nie do jakiejś twojej koleżanki tak ? A ty gadasz o jakiejś koleżance jedynie to tylko do ciebie powiedziałem jedno słowo cytuje "z dolnym jest śmieć" nie będę ukrywał że tego nie powiedziałem a do tego co mówisz że niby pije lub wciągam tanie gówno to się grubo mylisz bo tego ścierwa nie wciągam jestem jedynie na tabletkach więdz odpierdziel się od tego co robię w wolnym czasie lub jak gram zastanów się człowieku co piszesz zostawiam to bez komentarza bo do takiego człowieka jak ty szkoda słów 

• Ha ha 1
  • Zasłużony

Dobra to uporządkujmy wszystko od A do Z:
11:50 Nie nazwałbym tego krzykiem, tylko głośnym śmianiem. 100dB to zły pomysł, niektórym graczom możesz utrudniać w taki sposób grę. Śmieszki śmieszkami, ale opanuj się troszkę.

6 minut temu, White2115 napisał:

tylko do ciebie raz powiedziałem na mikrofonie do ciebie a nie do jakiejś twojej koleżanki tak ? A ty gadasz o jakiejś koleżance jedynie to tylko do ciebie powiedziałem jedno słowo cytuje "z dolnym jest śmieć" 

23:30 -"Jebana pała, kurwa. Ola zabij go" <- Wiedz że kłamanie mając twarde dowody nie jest czymś dobrym. 

Admin ma obowiązek dawać przykład innym. Niedopuszczalne jest obrażać innych graczy. Jako admin stanowisz pion tego serwera, aby innym grało się w miłej atmosferze. Otrzymujesz +1 ostrzeżenie za naganne zachowanie na serwerze. Mam nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd.

Kolejna sprawa to 24h ban. @ Fallen  rozumiem, że się zdenerwowałeś po zaistniałej sytuacji, ale mogłeś sobie darować te teksty. Tak czy inaczej taryfikator mówi jasno 9. "Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni" Blokadę nadano 21:42:58, więc trochę czasu mineło. @ Fallen ban został ściągnięty, następnym razem ty również ogranicz te słowa. Skargę przyjmuję! 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]