Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza - OPIEKUN 2. Twój nick na serwerze: jakubs362 3. Nick osoby oskarżonej: ph1zi 4. Dlaczego składasz skargę: 5. Data i godzina zdarzenia: 23:54 22.08.2021 6. Opis sytuacji: Gram normalnie bez wyzwisk kulturalnie, admin spami co chwile na sm_msay, i nie da sie broni zmieniac i umieram, bo mialem kose... napisałem dosłownie "wypierdol ten msay, pisz na all'u" po czym opiekun odpisał zaczepne bo, napisałem tak samo jak zapytał "bo gó*wno" po czym dostałem bana na 120 minut. za słowo gó*no, oczywiscie ban nie widnieje w sourcebansie zajebiscie. Sam zachowuje brak kultury na voice_chacie oraz straszy mnie permem za nic. Opiekun, jakieś dziwne "ustawki" robi "only knife na midzie" gdzie jest to serwer ffa, gdy ktos zabije z broni innej niz z kosy, dostaje bana. rozumiem, że opiekun jest emocjonalnie dojrzały i umie trzymać nerwy na wodzy. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1706288949316726995/F8936610AA0E0C5DD5752F42037C78B183705065/ tutaj jest screen, straszy permem za nic. Oczywiście, też nie rozumiem dlaczego ban nie widnieje w sb? Jeszcze przytoczę jedną odpowiedź z czerwca "potraktowałeś mnie pewnie jak co drugiego gracza ktory chce coś 4fun powiedziec [00:46] Mówisz do UBT ktorego nie znasz zeby zamknal morde" A kim ty kurwa jesteś kim lepszym bo masz UBT? Nie ma lepszych i gorszych. Tych do których wypada, a do których nie. Dostałeś Opiekuna i teraz czujesz, że możesz wszystko nikt ci nie może nic odpowiedzieć, bo za byle gówno dajesz bana. Bo do boga tak nie wypada. Odpisałbym "bo gówno" do kogoś innego nie spojrzałbyś nawet na to, ale jaśniepan myśli, że jest guru i do niego to nie, bo duma urażona, że ktoś śmiał sie postawić. zjedz snickersa synek. Pozwolę sobie dać opinie, że niestety od kiedy Kustosz dostał degrada, serwerem zarządzają przypadkowe osoby, które sobie z tym nie radzą, byle by mieć range i przyzwolenia na wszystko. 0 inicjatywy z ich stron. Jedyne co potrafią to napisać "only knife na midzie, kto sie nie stosuje to ban" hahahahah. Nawet inni gracze pytali, za co bana dostałem, bo nie czają. Data nadania bana: 22/08/21 23:53:29 Długość bana 120 minut Admin: ph1zi Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 22/08/21 23:53:29 Długość bana 120 minut Admin: ph1zi Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. edit "Ty nawet adminem nie potrafiłeś być." Nie mam sobie nic do zarzucenia, jako osoby pełniącej funkcję admina, jedyne co było na rzeczy to bezpośredniość idąca w parze, z wulgarnością(od czasu do czasu), ale każdy, kto miał do mnie sprawę zawsze, ale to zawsze sprawa została rozwiązana, pomagałem jak mogłem, a to że ktoś miał problem, "pruł się", to nie siedziałem cicho i dyskutowałem jak równy z równym, nie uważałem się za boga jak ty, że ty każdemu możesz odpowiedzieć wulgarnie, ale do ciebie ktoś napisze gówno i wypierdalasz od razu. Ja potrafiłem wyjaśnić sprawę i nie dawać bana, bo wiedziałem, że ten ban byłby niesprawiedliwy, gdyż należałby się i mi. A tobie nikt nic nie może napisać bo jest uraza majestatu i taka jest prawda, miałeś UBT i za niewiadomo kogo się uważałeś ale jak to powiedzieć "zamknij mordę", kiedy pierdoli jak potłuczony jaki to on nie jest najebany. Mówisz coś o moich rodzicach, a sam w wieku 16 lat chwalisz się jaki to nie jesteś najebany (patusiarnia i meliniarnia). Przecież UBT to tak ważna ranga, że trzeba być cichym i potulnym, nie daj boże coś źle powiedzieć. "Czy ty widziałeś żebym ja kiedyś odezwał się do admina w taki sposób jak ty do mnie? Nie. " Wiedziałeś, że jesteś bogiem i możesz robić wszystko nawet spamić nie potrzebnie na msayu, napisałem żebyś "wypierdolil ten msay", a nie tak jak napisałeś "wypierdalaj z tym msayem". po czym napisałeś zaczepne "bo" i dostałeś taką samą odpowiedź, na jaką zasłużyłeś. "teraz osoby funkcyjne na forach musza się z toba użerać… " Nikt się ze mną nie użerał, ani nie użera jak widać." "Ty weź się na jakąś terapie zapisz bo naprawdę, dno." nawet w skardze mnie obrażasz, że mam coś z głową. Żal Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez NoCheaterinio 1 1 1 1 W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Spróbuje krótko, żeby nie zanudzać. Yy no więc co, wjechał sm_msay ode mnie, z pytaniem czy walimy ustaweczke na midzie, każdy był na tak, poza tym tutaj obecnym. Odpisał "nie" oraz "wypierdala** z tymi sayami". Zapytałem więc krótko; bo? Na co odpisał mi; g*wno dałem mu 120 minut z opisem "ochłoń i wejdź sobie jutro", bo ewidentnie nie odpowiada mu nic i wprowadza w serwer złą atmosfere, a na serwerze panował dobry vibe którego on nie rozumie, bo jest toksyczny i niestabilny emocjonalnie. Próbuje się może lekko mścić za to, ze przyłożyłem cegiełkę do tego, że wyrzucił go z administracji ostatni opiekun. 1.16 Użytkownik powinien zachować kulturę na serwerze. 21. Prowokacja gracza/admina - Kick Ban na 1 godzinę Ban na 1 dzień Po tym gdy napisał na mnie skargę, dostałem info że wszedł sobie na drugim koncie, to mówi samo za siebie. Nałożyłem oczywiście perma. 20. Granie na serwerze z blokadą na grę - Ban permanentny. Ciężko zrozumieć co tam napisałeś w tej skardze. ale po pierwsze - nikt Ci nie groził banem, dostalem info od twojego kolegi ze wejdziesz na nowym koncie pewnie, więc przekazalem mu zeby Ci dal znac, ze jak wejdziesz to dostaniesz perma. a po drugie - Tak, czasem robię nożówki na midzie, gdy cały serwer jest za, i żeby troche urozmaicić graczom czas na serwerze, i co w związku z tym? Masz problem to nie wchodź na serwer. po trzecie, pokaż choć JEDEN dowód na to, że nie zachowuje kultury na voice chacie. edit: 1. Nigdy nie było takiej sytuacji, że jak ktoś się nie stosuje do "only knife" to ban, wymyslasz sobie idiotyczne historie na szybko, bo wiesz że twoja skarga jest do kosza. 2. "od kiedy Kustosz dostał degrada, serwerem zarządzają przypadkowe osoby, które sobie z tym nie radzą" - ty naprawde masz coś z głową, jesteś pierwszą osobą na tej sieci co napisała na mnie skargę, byłeś jedynym problemem dzisiaj na serwerze, jako jedyny dostałeś dzisiaj ode mnie bana, na serwerze był cały dzień spokój, może czas się zastanowić nad sobą co? Zamiast patrzeć innym na ręce. Ty nawet adminem nie potrafiłeś być. A Kustosz? ty w ogóle wiesz co ty piszesz? Wiesz za co on degrada dostał? Ty weź się na jakąś terapie zapisz bo naprawdę, dno. 3. Nie uważam się za boga, jakby ktoś się tak zachowywał w stosunku do gracza to zareagował bym identycznie, jakbyś nie zauważył, to trzymam się regulaminu i wszystkich traktuje równo, na serwerze ma panować wzajemny szacunek. Nie ma gorszych i lepszych. Czy ty widziałeś żebym ja kiedyś odezwał się do admina w taki sposób jak ty do mnie? Nie. Przykre ze Cię rodzice nie wychowali i teraz osoby funkcyjne na forach musza się z toba użerać… Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez ph1zi 1 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Generalnie a skardze brakuje dowodów w postaci dema/screenów, ale phizi potwierdził sytuacje. @ ph1zi msaya używaj tylko i wyłacznie do informacji o restartach serwera lub innych waznych rzeczy. Inne pierdoly pisz na csayu lub na allu. Z tymi kosami na midzie tez nie przesadzaj. Nie rob glosowan na jakies kosy na midzie, tylko pisz na all ze np kosy na mid, i jezeli ktos sie nie poslucha to tez nie mozesz mu nic zrobic. Jest to serwer ffa, ale bez przesady. Znaj umiar. Co do samego bana, był on nadany słusznie, ale sytuacja ktora wywolala nadanie bana tez nie powinna miec miejsca. Skarge przyjmuje. Opiekun zostanie pouczony. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi