Użytkownik szron Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Minimalnie 18 lat: Nie 10 dni online: Nie ,jednak nadrabiam Minimalnie 300 postów: Nie Rozpoznawalność oraz aktywność: Myślę ,że tak jednak w sprawie rozpoznawalności mogę się mylić Znajomość ortografii i zasad pisowni: jak najbardziej Wysoka kultura osobista: oczywiście Brak ostrzeżeń na koncie: Ostrzeżeń brak 1. Imię: Adam 2. Wiek: 15 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: w dni wolne od 3 do nawet 6 godzin , natomiast w dni (robocze) od 2 do 3-4 godzin. 4. Co chciałbyś zmienić: myślę ,że na chwilę obecną niema co zmieniać gdyż wszystko jest dopracowane. 5. W czym chciałbyś pomóc: chciałbym utrzymać miłą atmosferę na forum ,także pomóc utrzymać porządek oraz karać osoby ,które go zakłócają i nie przestrzegają ustalonych zasad. 6. Dlaczego akurat ty: myślę ,że będę odpowiednią osobą na tym stanowisku gdyż znam regulamin oraz przestrzegam zasad ,jednak utrzymuję także miłą atmosferę oraz jestem osobą ,którą niełatwo wyprowadzić z równowagi ,interesuję się informatyką i gastronomią . 7. Staż na forum: mały jednak szybko się uczę :] 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: niebyło mi dane pełnić tej funkcji w przeszłości. 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Szron witamy w szeregach 2 4 1 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 żartowałem 1 22 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi