Użytkownik MejsterBobas Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: MejsterBobas Nick admina banującego: nezz Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm | 24.08.2021 koło 18:30 Serwer na którym dostałeś bana: onlyawp#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Gram sobie normalnie zrobilem ponad 50 killi i chyba sie ktos splakal ze za dobry jestem, a jestem czysty Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/supremealecheater/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie bardzo wiem o co chodzi Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez ne0 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MejsterBobas Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 po 1 nie gralem i nie gram na wh po 2 na innym koncie wbiłem tylko pogadac o banie nie gralem wiec co ty gadasz chlopie po 3 masz 10 stoien w csie i banujesz kogos za wh... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Będzie rozpisane demko to się wypowiem, no ale timingi miałeś idealne, co runde wiedziałeś gdzie iść i kiedy wychylić tyle odemnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 5 minut temu, MejsterBobas napisał: po 2 na innym koncie wbiłem tylko pogadac o banie nie gralem wiec co ty gadasz chlopie po 3 masz 10 stoien w csie i banujesz kogos za wh... §2. Zasady dot. serwera. 12. Zakaz posiadania multikont na serwerze. Skontaktować ze mną mogłeś się w wiadomości prywatnej na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MejsterBobas Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 ok szkoda, ze sie splakales ze ktos lepszy jest od Ciebie w gierke komputerowa, masz admina i idziesz po jakies dziecko co ma opiekuna z 10 stopniem w csie beczunia z was 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MejsterBobas Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Nie wiem odpalic wam streama na dc czy gdzies jak gram? Bo to smieszne jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Teraz, MejsterBobas napisał: ok szkoda, ze sie splakales ze ktos lepszy jest od Ciebie w gierke komputerowa, masz admina i idziesz po jakies dziecko co ma opiekuna z 10 stopniem w csie beczunia z was po nikogo nie poszedłem sam cie zbanował i sam cie zaczął oglądać, ale widzę, że inteligencją nie grzeszych chłopaku... skoro byłeś czysty dostaniesz ub a nie tu żale wywalasz. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MejsterBobas Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Sam widziałem jak na niewidke poszedles za chwile przyszedl młodszy kolega obejrzal 1 runde i bana dostalem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Temat zamykam, otworze jak będziesz gotowy wstawić rozpiskę, na która masz 24h. Cala ta gównoburza pod tym odwołaniem jest absolutnie zbędna. Dlaczego @ nezz wstawiasz notatki w moim dziale? @ Moderator prosiłbym o pomoc. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Temat otwieram, aby admin banujący na spokojnie wstawił rozpiskę. W razie dalszego spamu osób nie powiązanych z banem prosiłbym ubt o oznaczenie mojej osoby. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Myślę, że rozpiska jest tu zbędna. Gracz wszedł na drugim koncie mając bana z powodem "Cheaty". Zamiast odwołać się od razu wszedł na drugim koncie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi