Użytkownik chmiel112 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Twój nick: chmiel112 Nick oskarżonego: `Kamsi Powód skargi: Wchodzenie Do ct bez mikrofonu, z łamaniem regulaminu, wyzywanie graczy oraz dawanie zabawy po zabawie. Opis sytuacji: Gracz o nicku `Kamsi wchodzi do ct z łamaniem regulaminu, wyzywa,daje zabawy po zabawie, fdmg, i nie ma mikrofonu Data i godzina zdarzenia: to zdarzenie miało wiele razy lecz dopiero dzisiaj pisze skargę 20:00 24.08.2021 r. Miejsce zdarzenia: Serwer Jailbreak na mapie jail_facebook_cstekno ( na innych też jak mówiłęm było to wiele razy ) Dowody: zbytnio dowodów totalnych nie mam ale mam 3 screeny. Coś od siebie: Mieszkam na województwie lubelskie , wiek 14, interesuje sie piłką nozna. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Przenoszę do odpowiedniego działu. @ Zabójca Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 ajj i znowu skargi widzę nie działa to na niego widzę, dostaje bana na tydzień bo mnie już też denerwuje. jak odzywa się gsy łamie regulamin Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi