Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: coś związane z tik tokiem Kolorystyka: oj tutaj grafik niech da pare prac, ale myślę nad czerwonym zielonym i niebieskim trzy pracę Rozmiar: dopasowanie do tik toka nie znam rozmiarów Napisy: dominik_officialnie Format (png, jpg, gif): png oraz gif dodatkową prace chce zobaczyć Dodatkowe informacje: brak Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie: decyzją do @Grafika 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) coś związanego z tiktokiem to napis. 4 kolory, a w gify to ja słaby jestem ;d @ Zabójca Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez marcinek;^^ 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 5zł PROSZĘ Tutaj wolno mryga tutaj szybciej mryga @ DJ GOD (OF ALL) ;) No za dużo to ty w tej swojej pracy to nie zrobiłeś o,O 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Mam nadzieje że się podoba. Nie chciało mi się bawić z gifem Jak coś to pisz pv 1 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Pasuje mi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 @ marcinek;^^ zrob takie co dusia tylko wieksze Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi